Baba-mama kör
Kisgyermekes édesanyák közössége. Minden hónap 1. és 3. csütörtökén 9.30-tól 11.30-ig a Szabó Imre (gyülekezeti) teremben. Várjuk szeretettel az édesanyákat kisebb és nagyobb babájukkal együtt előzetes bejelentkezés nélkül is!
Az együttlét lehetőségével szeretnénk megszólítani, az Ige közelébe hívogatni azokat a fiatal édesanyákat, akik kisgyermekkel vannak otthon, vagy első gyermeküket várják.
Célunk, hogy egy nő életében a házasság, anyaság, otthoni szolgálat miatt megváltozott életforma kihívásait, nehézségeit Isten Igéjének a fényében vizsgáljuk, így keresve a megoldást. Szeretnénk az édesanyáknak útmutatást adni arra, hogyan keressék Isten Igéjében kérdéseikre a választ, és bátorítani őket, hogy ragaszkodjanak az Igéhez, családjuk többi tagjával együtt csatlakozzanak vasárnaponként is a gyülekezethez, és szolgálati területet keresve épüljenek Krisztus testének, az egyháznak teljes tagjává.
 
Az évek során áldásként élhettük meg, hogy azok az édesanyák, akiknek gyermekei „kinőtték” a babakört, örömmel csatlakoztak a gyülekezethez. Az Úr újabb és újabb édesanyákkal gyarapítja, szépíti közösségünket és az Ő országát, akik megerősödve, lelkileg feltöltődve térnek vissza otthonaikba. Ezzel a kapott új erővel erősítik családjaikat is, és élethelyzetükhöz mérten a szolgálatokba (pl. gyermekmegőrzéskomatál) is bekapcsolódnak.

A csoport segítői: Némethné Földváry Zita, Somogyiné Ficsor Krisztina, Kajáriné Gurzó Anikó és Pataki Dorottya.

Alkalmainkon a 2015/16-os évben az ószövetségi asszonyokkal foglalkoztunk.
A 2017/18-as év időpontjai:
szeptember 21.
október 5.
október 19.
november 2.
november 16.
december 7.
december 21.
január 4.
január 18.
február 1.
február 15.
március 1.
március 22.
április 5.
április 19.
május 3.
május 17.
június 7.
(június 21.)