Udvarhasználat – változások
Tájékoztató az óvodaépület felújítása alatti közlekedési rendről intézményeink térségében.

Örömmel adjuk hírül, hogy elindult a régi iskolaépület átépítése. Hatalmas ajándék ez, de egyben – tekintettel arra, hogy építési területté vált a templom mögötti, hátsó udvar – nagy fegyelmezettséget és odafigyelést igényel a részünkről.

Autóbehajtás és udvarhasználat
Az építkezés megindulásától kezdve a templom melletti autóbejáró kaput nem használhatjuk, ez egyaránt vonatkozik az autókra és személyekre is.
Ezeken a területeken nemcsak az áthaladás tiltott, hanem – a fokozott balesetveszély miatt – a területek egyéb célú használata (pl. istentiszteleteket követően foci, baráti beszélgetések stb.) is.
 
A gyermek-istentiszteletek rendje
A vasárnapi gyermek-istentiszteletek alatt a kisovis és 5–6. osztályos gyermekek a Julianna iskola épüetébe egy ideig kizárólag a Rottenbiller u. felől érkezhetnek, a templom udvaráról az átjárás nem lehetséges. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket az iskola Rottenbiller utcai bejáratához 10 óra előtt kísérjék oda, mivel portaszolgálatot csak korlátozottan tudunk biztosítani. 

Gyermekmegőrző
Az Új teremtés, udvarról nyíló helyiségbe (gyermekmegőrzőbe) való közlekedés is csak a jobb oldali kiskapu felől lehetséges.
Kérjük, hogy a gyermekeket csak az egyik szülő kísérje le a terembe.

Változás a kerékpártárolásban
Az építkezés miatt megváltozott a kerékpárok tárolásának lehetősége is az udvaron.
Eddig legtöbben a kórház felőli kerítéshez rögzítették a kerékpárokat, aminek a lehetősége megszűnt. Kérjük, hogy a kerékpárral érkező testvérek a templomtól balra eső kiskaput (udvari főbejáratot) használva, egyenesen továbbhaladva a kihelyezett kerékpártárolókat vegyék igénybe. A templom melletti akadálymentes feljáró korlátjához ne kössék le a kerékpárokat, illetve a hátsó udvaron a mobilkerítéshez se láncolják oda.

Köszönjük a gyülekezet megértését és együttműködését, valamint a rászorulók eligazítását és az új rend szerinti közlekedésben való segítését!