Meghívó
2019.12.22.
A keresztyén ember elsősorban lelki ajándékra vágyik. Ilyen ajándékot kaphatunk gyülekezetünkben adventben Istentől. Ezek között van a gyülekezeti családi nap. A gyülekezet minden tagjának!
Ajándék
 
A keresztyén ember milyen ajándékra vágyik karácsonykor? Mi elsősorban nem a tárgyi, hanem lelki ajándékra vágyunk. Ezek építik a legjobban az életünket. Sok lelki ajándékot kaphatunk gyülekezetünkben adventben Istentől. Ezek között van a gyülekezeti családi nap. A gyülekezet minden tagjának!
 
  • Krisztus teste ajándéka
Délelőtt a 10 órás Istentiszteleten együtt vannak gyermekek, felnőttek a templomban, ahol közösen hangzik az Ige, karácsonyi műsor, és ajándékot kapnak a gyermekek.
 
  • Asztalközösség ajándéka
Közösen ebédelünk. Amit hozunk, azt megosztjuk. Reggel, ha jövünk Istentiszteletre leadjuk a gyülekezeti teremben a magunknak készített sült húst, salátát, vagy köretet, kis sütit, és ezt vegyesen felosztva majd közösen fogyasztjuk el az Istentisztelet után az ebédlőben. Jó dolog így megélni a gyülekezeti család ajándékát, és megosztani amit hozunk!
 
  • Lelki ajándékok
A nap délután folytatódik! Lehet azoknak is csatlakozni, akik otthon ebédeltek! 

Ifiseknek, felnőtteknek, házaspároknak, nyugdíjasoknak hívtuk meg lelki ajándékul Simon András grafikusművészt. Vele beszélgetünk hivatásáról, művészetről, családról, hitről. Egyvonalban Istennel. Nagyon lelkes, humoros előadó. Közösen elemezzük a világ messze tájaira eljutott grafikáit, és kérdezhetünk tőle. Könyvei már most vásárolhatók az iratterjesztésben, és akkor is hoz grafikákat magával. A tiszteletdíja javára a perselybe adakozni lehet.
Gyermekek ezzel párhuzamosan elmennek a Duna Palotába a Betlehemi jászol c. kiállításra. Kérjük, hogy aki 3 éves kor alatti gyermek részére gyermekmegőrzést kér, jelezze a hivatalban. (hivatal@fasor.hu) 
Óvodások, iskolások jöjjenek a gyerekprogramra!
 
Vegyük át a lelki ajándékokat! 
December 22-én, Advent negyedik vasárnapján gyülekezeti nap.
Mi nem a boltokat járjuk, hanem hagyjuk, hogy lelkileg építsen minket az Isten.