Karantén alatt született írások
Ajánljuk szeretettel Széplaki György: Életjel címmel megjelent novelláját és Szombatiné Kovács Margit: A Lélek gyümölcse című írását. 
Fenti írások a karantén alatt születtek két kedves gyülekezeti tagunk tollából.
Nagy szeretettel ajánljuk őket olvasásra.

Részlet Széplaki György: Életjel című novellájából:
"A harmadik napra kialakult az életrendje. Nem volt nehéz betartania és elviselnie. Még egy kis büszkeséget is érzett, idős kora ellenére rugalmas, ötletes – hogy mondják manapság: innovatív? – a dolgainak megszervezésében.
Normális, változatos az étkezése, a terheléséhez, a mozgásához igazított a kalóriafelvétele. Nincs észnélküli élelmiszer felhalmozása, de józan számítás szerint, ha okosan beosztja, két hétig is ellehet a lakásában...."Részlet Szombatiné Kovács Margit: A Lélek gyümölcse című írásából:
"Tavasz van, gyönyörű tavasz van! A fák és bokrok új, üdezöld lombruhájukban pompáznak a ragyogó napsütésben, a nyíló virágok illata és színe gyönyörködtet erdőn, mezőn és a kiskertekben. A természet ezernyi csodájához tartozik szívhez szóló énekével a tavaszt hirdető kedves madárhang: „nyitnikék, nyinikék…” Felemelő érzés ez az örök megújulás, a természet ébredése! Ébredés, újjászületés! Miközben ezen elgondolkodtam, egyszer csak a gyermekkorom emlékei kerítettek hatalmukba, és oly annyira magukkal sodortak, hogy csendesen folydogáló könnyáradattá váltak.... "