ADOMÁNYGYŰJTÉS  ADVENBEN
Adjunk, segítsünk, mert az adományozó maga is bővelkedik örömben, szeretetben, jószívűségben Isten áldásában, kegyelmében!
Fasori Református Egyházközségünkben novembertől 6- december 10-ig adventi adománygyűjtés van 4 célra. Szeretettel hívjuk gyülekezeti tagjainkat, hogy csatlakozzanak valamilyen célhoz! Adjunk, segítsünk, mert az adományozó maga is bővelkedik örömben, szeretetben, jószívűségben Isten áldásában, kegyelmében!

1. Adománygyűjtés áruházban
November 6-án, szombaton gyülekezetünk egy kis csapata a Református Szeretetszolgálat számára gyűjt élelmiszeradományokat az Arána Pláza Tesco áruháza mellett.
Aki éppen ott vásárol, keressen meg minket! Imádkozzunk, hogy a szolgálók sokakat meg tudjanak szólítani, és áldás legyen az adománygyűjtésen!
A begyűjtött tartós élelmiszert rászoruló családoknak juttatja el a Református Szeretetszolgálat.

2. Adománygyűjtés a Fasorban
November 7-től a gyülekezeti terembe is lehet behozni tartós élelmiszert. Az összegyűjtött adományokat szintén a Református Szeretetszolgálat kapja.
Miket hozhatunk? konzervek, tartós élelmiszer, tisztálkodási szerek, édesség, száraz tészta, rízs.. Bővebben olvashatunk erről a plakáton. A tartós élelmiszerek behozhatók: Istentisztelet előtt, után, és hivatali időben. 

3. Adománygyűjtés a Bethesda Gyermekkórház javára
0-18 éves korosztály számára jó állapotú mesekönyvek, bibliai, tudományos, ifjusági regények, társasjátékok, ikeás műanyag tálak, poharak, evőeszközök, hiánytalan cumisüvegek, jó állapotú pizsamák (legjobb az elöl gombolós, alsó- ill. fehézneműk, papucsok, köntös, melegítő alsó, felső, törölközők.
Ezt a gyűjtést a cserkészetből fogják koordinálni. Behozhatók az adományok Istentisztelet előtt és után és hivatali időben a gyülekezeti terembe. 

4. Egyéni kívánság teljesítése
A Magyar Református Szeretetszolgálat honlapján lehet keresni kéréseket, és annak teljesítésében segíteni.
Bővebb információ a plakáton!

Urunk áldjon MINDENKIT!
Példabeszédek 11, 25  "AZ ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül."