Evangéliumi hívogató – január
Szeretettel hívjuk a Szülőket, családtagokat a fasori gyülekezet hitmélyítő és közösségi alkalmaira.
Fogadják szeretettel a fasori gyülekezet újévi köszöntését!

Fasori Zenés Esték: január 6-án 17 órakor orgonazenés hangversenyt hallgathatunk templomunkban.

Megjelent a Fasori Harangszó téli száma. Tatalmából: karácsonyi magvetés, hollandiai kalandjaink, hírek az ifjúságról, interjú, gyerekkuckó... Vegyük kézbe! Elérhető az óvoda és iskola bejáratánál, a templomban, ill. a Szabó Imre gyülekezeti teremben. Honlapunkon digitális formában is olvasható ITT.

Eltökélt szívű nők: új havi alkalom a Fasorban minden hónap utolsó szombatján. Minden hölgyet, asszonyt szeretettel hívunk a beszélgetésekre! Részletek ITT.

Megjelent a Fasori Harangszó őszi száma. Tatalmából: üzenet a sátoraljaújhelyi közös gyülekezeti hétről, kollégiumi hírek, Reformáció 400, cserkészeink és gyerekkuckó... Vegyük kézbe! Elérhető az óvoda és iskola bejáratánál, a templomban, ill. a Szabó Imre gyülekezeti teremben. Honlapunkon digitális formában is olvasható ITT.

Szeretettel ajánljuk továbbá valamennyi állandó alkalmunkat és a Páratlanok körét, melyekről bővebb tájékoztatást gyülekezeti oldalunkon olvashatnak, továbbá a hétfő reggel 8 órai hétkezdő iskolai áhítatra is hívjuk a ráérő Hozzátartozókat templomunkba.
Áldott lehetőségek Megváltónkkal gyülekezeti közösségben megismerkedni, hitünkben elmélyülni, gondjainkat-örömeinket Urunk elé vinni.