Felvételi információk

Beiratkozás a rendkívüli állapotokban:

Kedves Családok, akik érdeklődnek óvodának iránt!
A koronavírus miatti rendkívüli helyzetben sok kérdés merül föl az óvodai
beiratkozás kapcsán. Természetesen az idén is be lehet iratkozni az óvodába,
de a rendkívüli helyzetre való tekintettel a szokásostól eltérő módokat kell
kialakítanunk.
Információk ebben a dokumentumban olvashatóak.Kedves Érdeklődő! 
 
Köszönjük, hogy fölkereste honlapunkat, s érdeklődik óvodánk iránt! 
Tájékoztatjuk, hogy óvodánkba a nevelési év során csak akkor tudunk valakit fölvenni, ha valamilyen oknál fogva felszabadul egy férőhely, mivel jelenleg teljes létszámmal működünk.
A férőhely iránt érdeklődni Zila Péterné óvodavezetőnél lehet az óvoda email címén (csipkebokor(kukac)fasor.hu), illetve telefonon: 06/30 408 5691 
Ha nincs férőhelyünk, azt tudjuk fölajánlani, hogy várólistára vesszük a beíratni kívánt gyermeket. A jelentkezési szándékot a honlapunkon lévő „Felvételi adatlap” kitöltésével és aláírt példányának óvodánkba való eljuttatásával lehet jelezni. Az adatlapot személyesen vagy beszkennelve email-ben lehet átadni. A következő nevelési évre is lehet a fent említett adatlappal jelezni a felvételi szándékot. Aki előzetesen elküldi az adatlapot valamikor a nevelési év során a következő nevelési évre való jelentkezési szándék jelzéséül, annak emlékeztető email-t küldünk a beiratkozás pontos időpontjáról, illetve az „Óvodanyitogató” rendezvényünkről.
A következő (2020/21) nevelési évre a beiratkozás 2020. április 22-23-án lesz 8.00 és 17.00 óra között. 2020. április 15-én „Óvodanyitogató” címmel tájékoztató szülői értekezletet szervezünk az óvodánk iránt érdeklődő családoknak. Június 15-én játszó délutánt szervezünk az óvodánkba fölvett gyermekeknek. 

Áldást, békességet kívánunk az Olvasónak! 

Az óvoda munkatársai