Ebéd

Étlap
Aktuális étlapunkat:  
21. hét 2019. május 20 - 2019. május 24.
  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Tízórai Gyümölcs tea, kenyér, májkrém Tea, felvágott, kenyér, vaj Kakaó, kalács Citromos tea, sonkakrém, zsemle Gyümölcstea, kockasajt, kenyér
Ebéd Frankfurti leves, sertés paprikás, rizs Grízgaluska leves, zöldbab főzelék, sült virsli Brokkoli krémleves, alföldi tarhonyás hús, savanyúság Magyaros gombaleves, pulyka nuggets, burgonyapüré Gulyásleves, tejbegríz, kakaó szórás
Uzsonna Körözöttes zsemle Gyümölcsjoghurt, keksz Szalámis kenyér Kenyér, vaj, párizsi Pogácsa, 1/2 alma
Befizetés

Az ellátás készpénzes befizetésére a Kollégium intézményeiben egységes rend szerint a Kollégium pénztárában (VII. Rottenbiller utca 43-45.) van lehetőség.
 
A pénztár ezeken a napokon 7.00 és 17.00 óra között van nyitva. 
Ebédbefizetés banki átutalással ezen Nyilatkozat kitöltésével kezdeményezhető, melyet az óvodatitkárnál adhatnak le.
 

Ebédlemondás rendje
 
Étkezést lemondani MÁSNAPRA tudunk, abban az esetben, ha a lemondás reggel 9 óráig megtörténik
 
– elektronikusan a 

e-mail címen,

– mobiltelefonon: 30/618-0965, akár sms formájában is reggel 9 óráig.

Az ebéd lemondását dokumentáljuk. A lejelentés másnaptól lép életbe. Aznapi ebédet lemondani nem lehet!
Az ebédlemondás napján 9 óra után a másnapi ebédet sem lehet lemondani, csak a rákövetkező napit. A lemondás a következő hónap befizetésekor írható jóvá. Amennyiben ez nem lehetséges, az összeget a szülő részére visszafizetjük.

Amennyiben hiányzás esetén az ellátás lemondása nem történt meg, a szülő a térítési díj visszafizetésére nem tarthat igényt. (A hiányzás bejelentése nem egyenlő az étkezés lemondásával!)
 
Az ingyenes ellátásra jogosult családoktól hangsúlyozottan kérjük, vegyék komolyan, hogy a fenti rend szerint tegyék meg az étkezés lemondását. A le nem mondott étkezéssel az óvoda költségvetését terhelik!

Diétás ellátást az ELAMEN Kereskedelmi és Vendéglátó Zrt. azok számára biztosít, akik számára a különleges étkezést szakorvos kéri. Körzeti, illetve családorvosi igazolás nem elegendő!
Diétás ellátásra való jogosultság esetén a gyermek élelme számára külön ételhordót kell biztosítani, melyet a Szülőtől kérünk.
Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat igény esetén személyesen egyeztetjük.