Ebéd

Étlap
Aktuális étlapunkat:  
 
13. hét 2019. március 25 - 2019. március 29.
  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Tízórai Gyümölcstea, kenyér, főtt virsli, ketchup Tea, kenyér, sonkakrém Tej, müzli Citromos tea, zsemle, túrókrém Gyümölcsös tea, kenyér, vaj, Soproni felvágott
Ebéd Tojásleves, sertés paprikás, tészta Tarhonyaleves, lecsós csirkeragu, rizs Májgaluska leves, zöldborsó főzelék, virsli pörkölt Hamis gulyás, sült csirke felsőcomb, rizi-bizi Csirkeragu leves, grízes tészta, lekvár
Uzsonna Szalámis zsemle Gyümölcs joghurt, keksz Kenyér, Zala felvágott, vaj Mézes kenyér Natúr joghurt, keksz

Befizetés

Az ellátás készpénzes befizetésére a Kollégium intézményeiben egységes rend szerint a Kollégium pénztárában (VII. Rottenbiller utca 43-45.) van lehetőség.
 
A pénztár ezeken a napokon 7.00 és 17.00 óra között van nyitva. 
Ebédbefizetés banki átutalással ezen Nyilatkozat kitöltésével kezdeményezhető, melyet az óvodatitkárnál adhatnak le.
 

Ebédlemondás rendje
 
Étkezést lemondani MÁSNAPRA tudunk, abban az esetben, ha a lemondás reggel 9 óráig megtörténik
 
– elektronikusan a 

e-mail címen,

– mobiltelefonon: 30/618-0965, akár sms formájában is reggel 9 óráig.

Az ebéd lemondását dokumentáljuk. A lejelentés másnaptól lép életbe. Aznapi ebédet lemondani nem lehet!
Az ebédlemondás napján 9 óra után a másnapi ebédet sem lehet lemondani, csak a rákövetkező napit. A lemondás a következő hónap befizetésekor írható jóvá. Amennyiben ez nem lehetséges, az összeget a szülő részére visszafizetjük.

Amennyiben hiányzás esetén az ellátás lemondása nem történt meg, a szülő a térítési díj visszafizetésére nem tarthat igényt. (A hiányzás bejelentése nem egyenlő az étkezés lemondásával!)
 
Az ingyenes ellátásra jogosult családoktól hangsúlyozottan kérjük, vegyék komolyan, hogy a fenti rend szerint tegyék meg az étkezés lemondását. A le nem mondott étkezéssel az óvoda költségvetését terhelik!

Diétás ellátást az ELAMEN Kereskedelmi és Vendéglátó Zrt. azok számára biztosít, akik számára a különleges étkezést szakorvos kéri. Körzeti, illetve családorvosi igazolás nem elegendő!
Diétás ellátásra való jogosultság esetén a gyermek élelme számára külön ételhordót kell biztosítani, melyet a Szülőtől kérünk.
Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat igény esetén személyesen egyeztetjük.