Felsős Énekkaros és DÖK-ös jutalomkirándulás
Egzotikus helyen jártak tanulóink!
 Idén a felsős énekkarosok és a Diák Önkormányzat a Zoo Cafe-ba mentek. A Zoo Cafe egy kávézó, ahol minden látogató kaméleonoktól kezdve a tukánokig láthat állatokat.
 Pontosan 10 órakor indultunk, így mindenki, aki részt vett a kiránduláson csak az első és második órán kellett ott lennie.
 11 órára érkeztünk meg. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, azonnal megkínáltak minket pogácsával és limonádéval. Időközben mindenki megtalálta azt az állatot, ami lekötötte. Szabadon kószáló macskák, csivitelő tukánok, szaladgáló nyulak és óriás kígyók közt ültünk le az asztalokhoz, mikor kihozták az első állatot, akit sorjában követtek a többiek. Foghattunk teknőst, kaméleont, vehettünk a nyakunkba kígyót és simogathattunk meg cicákat, nyulakat, tengeri malacokat.
  Rövid beszélgetés közben derült ki, hogy a kávézó 2014-ben nyílt meg, mely Európa szinten is egyedülálló. Karalyos Réka fejében született az ötlet, hogy legyen egy hely, ahol az emberek kikapcsolódhatnak, de az állatok is közelebb kerülhetnek az emberhez.
 1-kor indultunk haza, mindenki élményekkel gazdagon. Reméljük jövőre több énekkarossal fogunk kirándulni.
                      Bartha Zsófia 5.b