2020-as nyári tábor ajánlataink
AEROBIK - KENU - KONFIRMANDUS - CSERKÉSZ - KERÁMIA - KINCSKERESŐ - ANGOL - CSALÁDOS
A táborok szervezése folyamatos, de az adott időszakban érvényben lévő
szabályokat figyelembe véve fog megvalósulni.
Kérjük, látogassanak el rendszeresen a honlapra az új információkért.

Aktuális információk:
 • Aerobik tábor: június 17-19., és július 6-10 Jelentkezés Benedek Berta oktatónál benedekberta2[kukac]gmail[pont]com címen.
 • Kenu tábor : június 22-26. JELENTKEZÉSI LAP    A tábor díját június 11-én, csütörtökön, 8-16 óra között tudják befizetni a tábor szervezőjénél,  Kovácsné Bodrogi Borbála tanárnőnél. További információk      e-mailben:  borikcsi2[kukac]gmail[pont]com  vagy telefonon 06-20-886-0895  
 • Konfirmandus tábor: június 22-27.                         Mátrában egy gyönyörű kirándulóhelyen, jó levegőn! A 7-es, 8-os konfirmandusok AZONNALI jelentkezését várjuk a konfirmáló lelkésznél!
 • Cserkészeknek lesz nyári hét július 9-19-ig.
   A 270 Hajnal cs. cs. Anyácsapusztán táborozik. Jelentkezni lehet az őrsvezetőknél, és a csapatparancsnoknál.
 • Kerámia tábor a Juliannában
  Szeretettel hívunk minden alkotni vágyó, a kerámia, agyagozás iránt érdeklődőt július 13-17 között megrendezendő táborunkba. Lehetőséget biztosítunk olyanoknak is, akik már dolgoztak agyaggal, jobban megismerték év közben a szakköri alkalmakon, és várjuk azokat is, akik számára ez még teljesen ismeretlen, de szívesen kipróbálnák.
  A tábor helyszíne a Julianna Általános Iskola, minden nap 9-13 óráig. 
   
  Lehetőség nyílik az agyaggal való tevékenység minden formájára: mintázás, kisplasztika, többféle agyaggal való kísérletezés, az edénykészítés sokféle módjának a kipróbálása, földfesték készítés és használat, csiszolt felületű edények készítése és korongozás. A tábor idején lehetőségünk van arra, hogy egy-egy tárgyat több napon át készítsünk és olyan technikákkal dolgozzunk, amelyek az évközi hetenkénti alkalmak alatt nem kivitelezhetőek.
  Amit hozni kérünk: munkaruha (kötény vagy nagy póló), tisztálkodószerek (szappan, törülköző), uzsonna és innivaló.
  A tábor költsége napi 1000 Ft, azaz összesen 5000 Ft, mely magában foglalja az anyaghasználatot és a tárgyak kiégetését is.
  A részvételi díjat a kezdő napon a helyszínen kérjük befizetni.
  A kész, kiégetett tárgyakat a tanév elején tudjuk átadni.
   
   Jelentkezés a tábor vezetőknél június folyamán.
        Martineczné Kiss Márta
   fazekas népi iparművész 204282282  martamartinecz[kukac]gmail[pont]com
        Martinecz Márk
   grafikusművész   308946301
        Martinecz Nóra
   grafikusművész hallgató  308946303
 • Kincskereső tábor: július 20-25.
Kedves Szülők!
Úgy döntöttünk, hogy meghirdetjük idén is a Kincskereső tábort. Az eredetileg is meghirdetett időpontban, július 20-25. között tartjuk, de a megszokottól eltérően ezúttal napközis formában, a Julianna iskolában. Hívjuk most is a leendő elsőstől hatodik osztályt befejező gyerekeket.
A jelentkezéssel kapcsolatos részletes tudnivalók ITT. 
Bízom abban, hogy az Úr minden bizonytalanság ellenére áldást és ajándékot készít idén nyáron is a Kincskereső résztvevőinek és szolgálóinak.
"Legyetek tehát ti is türelemmel, és erősítsétek meg a szíveteket, mert az ÚR eljövetele közel van." Jakab 5,8
A szolgáló csapat nevében, Kéri Mózes Az  Angol tábort a Budapest-Fasori Református Egyházközség szervezi és a Szentírás Szövetség rendezi meg 9- 13 éves gyermekek számára. Az igényeket felmérve 3. - 7. (!) osztályt végzettekig fogadjuk a jelentkezőket.
A napközis tábort 2020. július 27. és 31. között tartjuk, a Fasorban.
A napközis tábor költsége 22.000 Ft, mely magában foglalja az angol és kézműves foglalkozásokat, a tízórait, az ebédet és az uzsonnát. 
A programok 9. 00 - 17. 00-ig tartanak.
A programokról:       
- vidám, játékos foglalkozások           
- bibliai tanítás
- angolórák
- angol énekek tanulása
- csapatjátékok
- kézműves foglalkozások
- magyar tolmácsolás
- anyanyelvi segítők
A kitöltött jelentkezési lapokat keddtől péntekig 10 - 13 óráig, illetve vasárnap 9.30-9.45 között, vagy az Istentisztelet után lehet leadni a HIVATALBAN (Somogyiné Krisztina lelkész, vagy Márton Melinda szervező kezébe). Összevont táborunkba 50 gyermek jelentkezését tudjuk elfogadni, túljelentkezés esetén, a gyülekezeti tagok gyermekei, a Julianna Iskola tanulói, és a református hitoktatásban résztvevő diákok részesülnek előnyben.
A jelentkezési lap leadásával együtt kérjük az előleg befizetését, amely 12.000 Ft.
 • Gyülekezeti családos tábor: augusztus 14-20
  Balatonszárszón gyülekezeti-családos tábort szervezünk. Csak három munkanapot kell kivenni, és mégis egy hét! Várjuk családok jelentkezését. Külön, tartalmas családgondozó program lesz a felnőtteknek, és a gyermekeknek. És várjuk idősebb testvérek, vagy fiatalok jelentkezését is, mert idén elmaradt az Emmausi/ felnőtt fiatal hetünk. Így lesz a táborból, reméljük gyülekezeti, családos hét. Itt megújulhat kapcsolatunk Urunkkal, családunkkal, és a gyülekezettel. JELENTKEZÉS AZONNAL Várjuk a családokat, hiszen lesz a gyermekeknek is külön program. ÉS várjuk a felnőtt fiatalokat, egyedülállókat, nyugdíjas testvéreket.