Üzenet a leendő első osztályosok szülei számára
2020.08.28
Reménységünk, hogy legközelebb az iskolakóstolgató alkalmon találkozhatunk!
Augusztus 28-án, pénteken tartjuk hagyományos iskolakóstolgató játékos délelőttünket, melyre minden első osztályos gyermeket szeretettel várunk!Örömmel és Urunk iránti hálával hívtuk minden leendő elsősünk szüleit június 15-én, hétfőn fél 5-től szülői értekezletre. Közös kezdés a Kocsis teremben volt, utána osztályonként külön folytatódott az ismerkedés a 4.a és a 4.b termében. 

2020.06.02
az iskola VezetőségeA felvétellel kapcsolatos döntésről a mai napig minden jelentkezőnek visszajelzést adtunk.

A koronavírus járvány miatt az Emberi Erőforrások Minisztere határozatban módosította a felvételi eljárásrendet (7/2020(III.25.)EMMI határozat).
Ennek értelmében, mivel iskolánkban a személyes találkozásra, beszélgetésre korábban sor került, a felvett gyermekek szüleinek nem kell a beiratkozást személyesen intézniük.

A felvételt nyert gyermekek szülei elektronikusan kapták meg a felvételről szóló tájékoztatást. Ebben azt kérjük, hogy haladéktalanul jelezzék vissza, hogy gyermeküket a Julianna Református Általános Iskolába beiratják-e. Nyilatkozatuk alapján a felvételről elektronikus levélben értesítjük a gyermek óvodáját, lakóhelye szerinti kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét, valamint a tanuló felvételét bejelentjük a köznevelés információs rendszerébe.
A gyermekek osztályba sorolásáról később adunk tájékoztatást.

A beiratkozáshoz szükséges iratok (születési anyakönyvi  kivonat, oltási könyv stb) bemutatására 2020/2021 tanítási év első napján kerül sor.

 
Amennyiben a Szülő mégsem a Julianna Iskolába íratja be gyermekét a 2020-2021-es tanévre, ezt válaszlevelében leírt nyilatkozatával kell megtegye.
A lakóhely szerint kötelező felvételt biztosító általános iskola április 28-án hivatalból fel fogja venni a körzetébe tartozó azon gyermeket, akinek vonatkozásában nem érkezett jelzés arról, hogy más általános iskola felvette, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt.

2020.04.07
az iskola Vezetősége