Énekkarosok!
A tanévnyitó istentiszteletre és az őszi programokra már augusztus utolsó napjaiban kezdjük a felkészülést - részletekért kattints a hírre!
                Tisztelt Szülők!
 
Köszönöm együttműködésüket és örülök, hogy gyermekük énekkaros volt a 2019-2020-as tanévben is. Közösen éltük át a Családi istentiszteleteket, az Erkel Színház előtti éneklésünket, de jónéhány alkalmunk, sajnos a járvány miatt elmaradt.

Már most, nyár elején szeretnék előre nézni és a következő tanév eleji fellépésekről írni.  2020. augusztus 30-án vasárnap lesz az Évnyitó istentiszteletünk és szeptember 12-én, szombaton a Kálvin téri református templomban az Ars Sacra Fesztivál keretében koncertünk. Mindezekre tavasszal felkészültünk volna, ha nem jön a járvány. Ezen fellépésekre készülvén szeretnék 2020. augusztus 27-én csütörtökön és augusztus 28-án pénteken 9-11 óra között próbát tartani énekkarosainknak a Kocsis-teremben.
Kérem szépen, hogy e-mail-ben nekem mindenképpen jelezzenek vissza címemre (zsuzsiviolinkulcs[kukac]gmail[pont]com), hogy be tudják-e ezen a két augusztusi napon hozni gyermeküket iskolánkba próbára. Nekem ez nagyon fontos információ, kérem írjanak vissza június 25-ig csütörtök délig. Nagyon köszönöm.

Az előttünk álló énekkari időpontok:
  • 2020. augusztus 27. csütörtök 9-11 óra között próba a Kocsis-teremben (uzsonnát kapnak a gyerekek és innivalót)
  • 2020. augusztus 28. péntek 9-11 óra között próba a Kocsis-teremben (uzsonnát kapnak a gyerekek és innivalót)
  • 2020. augusztus 30. vasárnap 9.20-kor próba fasori templomunkban, utána Évnyitó istentisztelet. Iskolai egyenruhában kell jönni!
  • Szeptember első két hetében több alkalommal fogunk próbálni tanítási időben
  • Szeptember 12-én, szombaton iskolai egyenruhában 15 órakor találkozunk a Kálvin téri templom előtt és 16 órától Ars Sacra fesztivál koncertje lesz, ahova most limit nélkül hívhatják rokonaikat, ismerőseiket koncertünkre, amely orgonakoncerttel is kiegészül.
 
                           Szép nyarat kívánok minden Családnak és köszönöm visszajelzéseiket:
                                                                     Dócziné Takács Zsuzsanna