Gyermeknap
Fordított Nappal ünnepeltek a felső tagozatos diákok!
Idén Gyereknap alkalmából rendeztük meg a már közkedveltté vált Juliannás Fordított Napunkat.  
A nap egyik legjobban várt eseménye a „hatalomátadás”, amikor is a diákok által választott igazgató és igazgató helyettes átveszi a vezetői szerepeket a délelőtt folyamán: megkapják az igazgatói iroda kulcsát, ahová szabad bejárásuk van a délelőtt folyamán, ezen kívül tanórákat látogathatnak, s valóra válthatják ígéreteiket, melyeket kampányolásuk alkalmával tettek.
Idén a legtöbb szavazatot Lovász Máté, 7. osztályos tanuló kapta, aki ezzel az eredménnyel igazgatóvá avanzsálódott a délelőtt folyamán. Helyettese Beszterczey Dávid, 8. osztályos tanuló lett, akire szintén nagyon sok szavazat érkezett idén is.
A nap további különlegessége, hogy ilyenkor 30 perces órák és 30 perces szünetek váltják egymást. Az órákat diákok tartják, akik a szaktanárok felügyelete mellett „kistanárokká” válnak az adott fél órában. Idén is remek órákat tartottak a jelentkezők tanáraik és osztálytársaik nagy örömére.
A nap legizgalmasabb része a 30 perces szünet, mely pihenésre és kihívásra is bőven nyújt alkalmat. Ilyenkor zajlanak a tanár-diákmérkőzések, vetélkedők. Idén kosárlabda, foci, sor- és váltóverseny valamint TABU játékban mérhették össze erejüket és rátermettségüket a csapatok. Nagyon izgalmas, nagyon szoros küzdelmeknek lehettünk részesei most is. Remekül helyt álltak a versenyzők. Az idei évben ismét a tanárok csapata bizonyult jobbnak, épp hogy csak maguk mögött hagyva a nagyon lelkes, fáradhatatlan diák csapatot.
A napot a 8. osztályosok tánca tette még felejthetetlenebbé. Köszönjük a show műsort, s a tánctanítást! Óriási élmény volt mindannyiunk számára!
S köszönjük az iskolavezetőinek a fagylaltot, mely kerekké tette a napot, hiszen a fagyi elengedhetetlen kelléke minden Gyermeknapnak!
 
Nagyon vidám, élménydús napunk volt,  köszönet Bori néninek a szervezésért és a nap koordinálásáért!
Mi már várjuk a következőt, reméljük, Ti is!
 
Juliannás tanárok