Angliai utazás felsősöknek
Jelentkezési határidő október 15 - részleteket itt olvashatnak!
Ebben az évben is szervezünk utazást Angliába a felső tagozatosak számára. Ebben segítségünkre van a Student Lines Diákutazási Iroda, mely 26 éve vezető diákutaztató cég, s melynek megbízhatóságát, gazdag és sokszínű programkínálatát, kedvező árait tapasztalatok is igazolják. Gyakorlott idegenvezetőik kísérik a csoportokat, akik mindent megszerveznek. A csoport végig busszal utazik, mely légkondícionálóval és DVD-vel felszerelt, s a nemzetközi biztonsági előírásoknak mindenben megfelel. Éjszaka nem utazunk, az újabb szabályoknak megfelelően tranzitszálláson töltjük az éjszakát, megszakítva utunkat.

Szállás: Holiday Parkban található mobile home-okban történik. Ezek komfortosak, 6 diák és 1 felnőtt lakhat az apartmanszerű lakókocsikban (háló, nappali, konyha, hűtő, fürdőszoba).
Ellátás: az iroda által  Magyarországról hozott és az ott vásárolt élelmiszerekből áll, melyet az utasoknak kell elkészíteniük (a pedagógus segítségével).
Jelentkezés: 20.000 Ft-os előleg befizetésével válik véglegessé. Az összeget névvel ellátott, lezárt borítékban Nikodém Mária vagy Pálúr Kornélia tanárnőknél kell leadni.
Minden érdeklődőnek részletes programot adunk. Az általunk választott „London for fun-atics” c. program 7 napos. Néhány program: Brüsszel; London: Shrek's Adventure, Hampton Court, Magic Garden; Folkestone. Indulás: 2020. május 3.
Ára: 151.800 Ft, mely tartalmazza az útiköltséget, szállást, ellátást és a belépődíjakat is, a biztosítást nem. Jelentkezési határidő: október 15.
Az iskola vezetősége lehetőséget ad arra, hogy korlátozott számban az arra érdemes, rászoruló gyerekeket támogassa, így lehetővé téve számukra az utazást kérvény benyújtása, és annak kedvező elbírálása után.
 
Szervező: Nikodém Mária tanárnő