Adventi szolgálat
Telekomos ünnepségen jártunk.
Nagyon nagy örömmel jelentjük, hogy iskolánk énekkara meghívást kapott a Telekomos Önkéntes Program szervezőinek karácsonyi ünnepségére. Nagyon örültünk a megkeresésnek, hisz még soha nem kaptunk efféle felkérést. S hála volt a szívünkben, hogy találkozhatunk azokkal a szervezőkkel, akik anyagilag és humán ügyileg is támogatták az udvarainkban megvalósult októberi növényültetést.

Óriási izgalommal és szeretettel készültünk a szolgálatra. 

A rendezvényen 13  4. b osztályos tanulóval, Adél nénivel, Csenge nénivel, és Csenge néni férjével, Laci bácsival együtt szolgáltunk. Nagyon nagy élmény volt együtt énekelni a lelkes, csengő-bongó, angyali hangú kisgyerekekkel, akik mosolyt és könnyeket csaltak a Telekomos munkatársak és a mi szemünkbe is. Örömhírt vittünk egy világi közösségbe, olyan emberek közé, akiknek szívügyük mások segítése. Önzetlenségüket, nyitottságukat, szeretetüket jó volt itt is, így is megtapasztalni, s közösen átélni, hogy "adni-jó!!!".

Nagyon köszönjük a sok szeretet és figyelmességet, amivel körülvettek bennünket, s a sok ajándékot, amit nekünk készítettek.
Feltöltődve érkeztünk vissza az iskolába, tele volt örömmel a szívünk. Jó érzés volt megtapasztalni együtt a gyerekekkel, hogy bár adni mentünk, mégis úgy véljük, mi jóval többet kaptunk.

Boldog Ünnepet kívánunk! Reméljük, találkozunk még!
Sz. Éva