Robotépítő Verseny 2018
Remek alkotások születtek! Az eredményről itt tájékozódhatnak!
Idén még nagyobb érdeklődés kísérte házi robotépítő versenyünket, 16 csapat dolgozott azon, hogy határidőre leadják saját tervezésű ás  készítésű robotjaikat.
Nagyon kreatív és ügyes alkotások születtek idén is! Az elkészült robotokat kiállítottuk, s két ízben biztosítottunk lehetőséget arra, hogy az alkotók bemutathassák alkotásaikat, mely által a nagyérdemű közönség megismerhette a robotok tudását is a küllemen kívül. 
A robotokat iskolánk diákjai és pedagógusai értékelhették: mindenki egy szavazatot adhatott le a számára legmegnyerőbb robotra.
A szavazás alapján a következő eredmény született:

I. helyezett: Bernie robot - 2.a osztály csapata: Kozma Attila, Uzlov Vlagyimir, Tarpataky-Hary Botond, Fekete Botond,  Könczei Roland  
II. helyezett: Marija, a marcipángolyót köpködő láma Dél-Amerikából - Bartha Zsófia, Szabó Lilien és Szabó Lia 
III. helyezett: Villám Uni - 3.b osztály csapata: Czeglédy Anna, Hatfaludy Lili, Fürjes Zsófia, Povázai Léna, Földi Virág, Gulyás Gábor, Udvarhelyi Zsófia
Gratulálunk a dobogósoknak, s természetesen minden kedves alkotónak, akik ezen a területen is megmutatták ügyességüket, kreativitásukat!
Reméljük, jövőre is megmarad az alkotókedv,  s még több robottal nyűgözitek le a közönséget! Mi már nagyon várjuk! Jó agyalást, jtervezést kívánunk!
A szervezők