Bolyai Természettudományi Csapatverseny
Idén február 8-án került sor a Bolyai Természettudományi Csapatverseny körzeti fordulójára. 
A lelkesedés és versenyszellem rekordokat döntött, soha nem nevezett még ennyi csapat a versenyre, mint idén. A feladatok igazi kihívás elé állították a versenyzőket, de a Juliannás virtus előjött a csapattagokból, és keményen állták az izgalmas és logikai kérdéseket is tartalmazó feladványokat.
15 alsós és felsős Juliannás csapat mintegy 60 diákja állt helyt nagy bátorsággal és tudással a többi iskola hasonló évfolyamairól érkezett csapataival szemben. 
Isten segítségével szép eredmények születtek, legjobb helyezést az egyik harmadik osztályos, Környezetmanók csapata ért el. Meghívsát kaptak az ünnepélyes eredményhirdetésre, ahol kiderült, hogy az 5. legjobbak voltak a régióban. A csapat tagjai Szilágyi Boglárka Éva, Szabó Adél, Enyedi Zselyke és Pócs Hanga Zselyke, felkészítő tanáruk Tóth Péter Zoltánné tanítónő. 
Előkelő helyezéseket értek el a 3. évfolyamról a Természet-felfedezők (10. hely), a 4. évfolyamról a Sisakos Kaméleonok (15. hely), az 5. évfolyamról a Természet Tudósok (14. hely) és a 8. évfolyamról a Zsömle (19. hely) csapatok is. 
De a többi csapat is derekasan helyt állt, büszkék vagyunk valamennyi versenyző diákunkra! 
Gratulálunk nekik és a felkészítő tanároknak is köszönjük értékes munkájukat! 
Soli Deo gloria!
Jövőre is ott lesznek gyermekeink a rajtvonalnál, és újra megküzdenek Isten kegyelméből.
Louis Pasteur mikrobiológus szavait idézve „a hit Istenből indul ki, a tudomány viszont Istenhez érkezik meg.” 
dr. Nagy Zsolt Ákos

 
Az 5. helyezést elért, Környezetmanók csapata az ünnepélyes eredményhirdetésen