Erzsébetvárosi Tehetségkutató Rajzverseny
2019.11.22
Nevezési határidő: november 22!

 
Kedves Gyerekek, Szülők, Tanárok!
Tisztelt Iskolák, Rajztanár Kollégák!
 
Ezúton szeretnénk meghirdetni az erzsébetvárosi általános és középiskolások részére az Erzsébetvárosi Tehetségkutató rajzversenyt!
 
Jelentkezés a versenyre mostantól 2019. november 22-ig:
 
Jelentkezni az alábbi linken lehet a jelentkezési lap kitöltésével és az elküldés gombbal (lap alján)!:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIOTdL350zUjIyzDBjh-ozRFVsBWse-hZVFrj2QzIVQnR0Fw/viewform?vc=0&c=0&w=1&usp=mail_form_link
A versenykiírás szerint a legjobb 3 munkáról készített fotókat az alábbi albumba kell feltölteni - BEJELENTKEZÉS MELLŐZÉSÉVEL! - név és osztály megjelölésével:
https://photos.app.goo.gl/ZMgvQy4mytV93hA28
 
Amennyiben az online jelentkezés és küldés nem sikerülne, a jelentkezés tényét valamint a legjobb 3 munkáról készített fotókat az akt.alapitvany@gmail.com email címre kérem név és osztály megjelölésével feltölteni!
 
Rosta: A beküldött fotók alapján, a legjobb versenyzők jutnak tovább a döntőre. A rosta eredményeit a kapott e-maileken elküldjük november 29-ig.
 
Döntő: a rostán túljutott versenyzők tehetségükről személyesen adnak számot, a kapott e-mailen meghatározott helyszínen, dec. 6-án, (Mikuláskor), pénteken 10:00-12:00-ig.
 
A versenyen lehet választani csendélet, gipsz portré, fej modell, más beállítások közül, illetve szabadon választott témában is lehet festeni, rajzolni. Eszköz, méret nincs meghatározva.
 
Elsősorban a tehetségekre vagyunk kíváncsiak és csak másodsorban a felkészültségre.
 
Eredményhirdetés:
 
Az ünnepélyes eredményhirdetés (helyszín később) december 13-án, pénteken lesz.
 
További információk, vagy a jelentkezéssel kapcsolatos segítség a Julianna Református iskolában szerda és pénteki napokon 16:00-tól 19:00-ig, vagy az akt.alapitvany@gmail.com email címen.
 
A zsűri tagjai:
Kőszegváry Kálmán festőművész, Nagy Zsombor és Martinecz Márk a Képzőművészeti Egyetem hallgatója.
 
                                                                                    Kőszegváry Kálmán festőművész