Aktuális tudnivalók a koronavírus járvány miatt elrendelt rendkívüli munkarendről
A legfrissebb hírekről itt tájékozódhatnak.
2020.05.22
Iskolánkban az azt igénylők számára ügyeletet biztosítunk 06.02-06.26 közötti időszakban, 8-16 óra között. Kérjük, hogy az igényeket ezen a linken elérhető online kérdőíven keresztül juttassák el nekünk legkésőbb május 25-e (hétfő) éjfélig. 

Kérjük, hogy gyermekeik az ügyeletbe hozzanak maszkot magukkal. A bejáratnál kézfertőtlenítő szert biztosítunk, valamint a tantermekben biztosítjuk a távolságtartást.  Az iskola épületébe alapos takarítás és fertőtlenítés után várjuk vissza tanulóinkat.

Esetleges kérdéseikkel kérjük, kollégiumi titkárunkhoz forduljanak.


2020.04.01
A szokásos időben, a szokásostól kicsit eltérő tartalommal kiküldtük a Szülői levelet.

2020.03.27
Kedves Szülők!
Március 30-tól az iskola épülete zárva lesz. 
Vezetői ügyeletet szerdánként tartunk  8-16 óra között.
Kollégiumi tikárunk munkanapokon 8-16 óra között elérhető a 0630-6180965 telefonszámon.
Üzenetet kérjük, továbbra is a szollossy.emoke[kukac]fasor[pont]hu e-mail címre küldjenek. 

2020.03.19
Kedves Szülők!
A felső tagozaton a Google Classroom-ban folytatjuk a közös munkát. https://classroom.google.com/
Az alsó tagozatosok nagy része később csatlakozik. 
A tananyagot továbbra is a Drive-on osztják meg a pedagógusok, ugyanakkor a GC-ban a pedagógus számára a tanulók haladásának nyomonkövetése hatékonyabbá válik.
Ehhez kérjük, hogy minden gyermeknek legyen egy Google regisztrációja. Az osztályfőnökök az általuk választot platformon elküldik Önöknek a kurzusokhoz a kódokat. Ezen kódok megadásával tudnak a gyerekek a tanárok által létrehozott kurzusokhoz, azaz tantárgyakhoz csatlakozni saját e-mail címükkel. Fontos, hogy ennek elnevezése alapján a tanuló egyértelműen azonosítható legyen, mivel az értékelés ezen keresztül valósul majd meg. 

2020.03.19
Tisztelt Szülők!
Március 16-tól az iskolabezárás idejére iskolánkban szünetel az étkezés!
A márciusra befizetett összegekből visszajáró díjat a következő ebédbefizetés alkalmával, de legkésőbb a tanév végéig fogjuk jóváírni, illetve visszatéríteni!
Akinek márciusra még tartozása van, kérjük, lehetőség szerint fizesse be az eredeti összeget a számla alapján!
Megértésüket köszönjük!
Áldás, békesség!
BP-FRK Julianna Általános Iskola, Gazdasági Iroda

2020.03.16
Kedves Szülők!
Mai értekezletünkön az alábbi döntéseket hoztuk.
Órarend szerint haladunk szerdától. A tananyagot egy mindenki számára elérhető Google Drive mappába töltjük fel osztályokról, tantárgyakról elnevezett almappákba. A pedagógusok reggel 8 óráig közzéteszik az aznapi tananyagot. Az első ilyen nap a szerdai lesz.
A tananyag elérhetőségét a szülői listákon tesszük közzé.  
A pedagógusok e-mail címeit ugyanezen a felületen közzétesszük hamarosan.
A megbízható működés érdekében szeretettel javasoljuk, hogy google  (...@gmail.com) postafiók-on keresztül kapcsolódjanak a megadott linkhez.
Minden pedagógus legalább 8-12 óra között online elérhető lesz e-mail, Messenger, Viber, stb... a pedagógus által választott platformon.
Arra kérjük a szülőket, hogy gyermekeiket ösztönözzék a délelőtti tanulásra, lehetőleg az iskolai órarendet követve, áhítattal kezdve a napot. Áhítatokat is közzéteszünk a megfelelő mappában. A szigorú napirend a gyerekek hasznos időtöltését támogatja.
A szülők támogatására, aktivitására igen nagy szükség van ebben a nehéz időszakban. A pedagógusok igyekeznek Önök számára napi szinten segítséget adni.
A számonkérés, értékelés módjaival kapcsolatban később adunk tájékoztatást. Mindez évfolyamtól és tantárgytól függően változhat.
Vannak olyan családok, akik digitális eszköz terén, esetenként étkezésben segítségre szorulnak. Őket személyesen felkeressük és megkülönböztetett módon igyekszünk támogatást adni számukra.
Aki a mai napon nem vitte haza a felszerelését, legkésőbb holnap 16 óráig tegye azt meg.
Az iskolában indokolt esetben biztosítunk gyermek felügyeletet, ugyanakkor kérjük a szülőket, hogy ezen igényüket csak valóban indokolt esetben jelezzék.
Az iskola hétköznap 8-16 óra között nyitva tart. A központi telefonszámon (06 1 321 0626) elérhető a porta és a titkárság. A julianna[kukac]fasor.hu e-mail cím átmenetileg nem működik. Helyette szollossy.emoke[kukac]fasor.hu e-mail címen valamint a 06 30 618 0965 telefonszámon vagyunk elérhetőek.
Honlapunk látogatható, de márcuis 9. óta technikai okok miatt nem frissíthető.
Digitális naplónk változatlanul működik.

2020.03.13
Kedves Szülők!
Hétfőtől az iskolai tanítás szünetel, minden tanuló otthon tanul. A pedagógusok oktatói munkájukat a tananyagról adott megfelelő tájékoztatással, digitális eszközök segítségével elvégzik.
A nevelőtestület hétfőn délelőtt tanácskozik és meghatározza, hogy korosztályonként milyen formában és módszerekkel segíti a tanulók otthoni tanulását, kialakítja a napi szintű digitális kapcsolattartás lehetőségét.
A szülők, a nagyobb tanulók hétfőn nap közben 7 és este 8 óra között jöjjenek be az iskolába és vigyék haza a gyerekek iskolában hagyott felszereléseit.
Az iskolaépület hétfőn a fent megjelölt időben nyitva lesz, a további napok nyitvatartását később határozzuk meg.
A március 22-ére tervezett családos istentiszteletet elhalasztjuk.
Minden családnak kívánunk nyugodt, békés hétvégét.
Áldás, békesség!