Felvételi a Julianna Református Általános Iskolába
2024.05.22 16.30
Iskolánk felvételt hirdet leendő első osztályosok számára a 2024/2025-os tanévre. Első szülői értekezletre hívjuk a leendő elsős tanulók Szüleit. Szeretettel várjuk a magasabb évfolyamokon is a jelentkezőket.
Érdeklődni és jelentkezni ae-mail címen vagy a

06-1-321-0626-os

telefonszámon lehet.
Szeretettel várjuk minden évfolyamon a jelentkezőket.
A jelentkezési lap online kitölthető ITT.

Az első szülői értekezleten közös üdvözlés alkalmával bemutatkoznak az iskolai életünket segítő munkatársak, és egyeztetjük az osztályba tartozó tanulók névsorát. Ezután osztálytanítóikkal a leendő elsős teremben folytatódik a megbeszélés.
A 2024-25-ös tanév elsős tanulóinak szüleire feltétlenül számítunk!

Kérjük, hogy akik étkezési kedvezményre jogosultak, és még tartoznak az ehhez tartozó igazolással, pótolják elektronikusan szerdáig, vagy hozzák magukkal az értekezletre.

Március második hetében beszélgetésre hívtuk, leendő első osztályos gyermekükkel együtt azokat a családokat, akiket Óvodánkból nem ismerünk.

Ezt követően minden érdeklődő szülőnek felajánljuk, hogy nyílt órákon ismerjék meg a 2024-2025-ös tanév első osztályainak pedagógusait. 
Regisztráció ITT


A leendő első osztályos gyermekeknek és szüleiknek ovi-suli ismerkedős programokat szerveztünk. A gyerekekkel kis csoportokban a leendő első osztályos tanítók foglalkoztak, ismerkedtek, miközben a Szülők számára tájékoztatást szerveztünk, fórum beszélgetésre nyílt lehetőség, 4 alkalommal (16 órai kezdettel 2024. január 10. és 24.; február 14. és 28.).​
Szeretettel várjuk leendő elsőseinket!