Evangéliumi hívogató – október
Szeretettel hívjuk a Szülőket, családtagokat a fasori gyülekezet hitmélyítő és közösségi alkalmaira.
Zenés áhítat: október 6-án, Kovalszky Mária, Farkas Katalin, Ottmár Anna, Krahling Dániel és Devich Gergely közreműködésével. Várunk minden zenekedvelőt!

Evangelizáció: október 8-tól 10-ig 18 órakor evangelizációs hetet tartunk felnőtteknek és gyermekeknek, melyre mindenkit hívunk szeretettel a fasori templomba! A felnőtteknek minden este a templomban meghívott lelkészek hirdetik az evangéliumot, a gyermekekkel 3 korcsoportban foglalkozunk. A legkisebbeket (0-6 éves korig) a Csipkebokor Óvoda épületében a gyülekezeti játszó szobában várjuk. Alsó tagozatos diákjaink számára a Szabó Imre teremben, felsősöknek a Csipkebokor Óvoda épületében, az alagsori hittanos teremben lesz foglalkozás. További részletek: ITT.

Október 15-étől ismét lesz kézműveskedés felnőttek számára. Részletek ITT.

Eltökélt szívű nők: Minden hölgyet, asszonyt szeretettel hívunk a beszélgetésekre! Az októberi alaklom időpontja: október 26. Részletek ITT.

Reformáció hónapja: Ebben az évben a központi ünnepségsorozat keretében is több erzsébetvárosi program lesz, emiatt kerületünk protestáns gyülekezeteinek vezetői úgy döntöttek, hogy csak október 31-én, csütörtökön este szerveznek saját együttlétet. A felnőtteket a Reformációi Parkban szokásos megemlékezésre hívják, majd azt követően az evangélikus templomban lesznek rövid egyháztörténeti előadások "Reformációi arcképcsarnok" címen. Ezzel párhuzamosan gyermek-programot terveznek, melynek szervezése folyamatban van.

Megjelent a Fasori Harangszó őszi száma. Tartalmából: kollégiumi hírek, cserkészeink és gyerekkuckó... Vegyük kézbe! Elérhető az óvoda és iskola bejáratánál, a templomban, ill. a Szabó Imre gyülekezeti teremben. Honlapunkon digitális formában is hamarosan olvasható lesz.

Szeretettel ajánljuk továbbá valamennyi állandó alkalmunkat és a Páratlanok körét, melyekről bővebb tájékoztatást gyülekezeti oldalunkon olvashatnak, továbbá a hétfő reggel 8 órai hétkezdő iskolai áhítatra is hívjuk a ráérő Hozzátartozókat templomunkba.
Áldott lehetőségek Megváltónkkal gyülekezeti közösségben megismerkedni, hitünkben elmélyülni, gondjainkat-örömeinket Urunk elé vinni.