Tehetséggondozás

Szakköreink aktuális beosztása INNEN elérhető. Itt tekinthetik meg az Egymi által szervezett tehetséggondozó szakköreink adatait is.

Házi versenyeinkről ITT tájékozódhat.


Tehetséggondozó Alap


Az alábbi dokumentumok mindenkori legfrissebb változatának eléréséhez szükséges lehet az internetböngésző gyorsítótárának (cache) törlése. A legtöbb böngészőben ez az Eszközök menü Előzmények törlése parancsával végezhető el.
 
Tehetséges tanulók támogatása

Tehetséges tanulóink idén is részesülhetnek a Julianna iskola Tehetséggondozó Alapjának támogatásában. Várjuk azon 3–8. évfolyamos tanulók jelentkezését, akik bármilyen tevékenységben (tanulás, sport, művészetek stb.) tehetségesnek bizonyulnak, tehetségüket igazolni tudják, annak kibontakoztatásáért sokat tesznek. A jelentkezéshez egy kitöltött adatlapot kell eljuttatni az osztályfőnököknek. Az adatlap letölthető honlapunkról, valamint átvehető a portán. A jelentkezést követően a Tehetséggondozó Alap zsűrije dönt a támogatottak köréről és a támogatás mértékéről. 
Jelentkezési határidő: április 13.

Intézményünk Tehetséglapjának támogatott tanulói a 2018/2019-es tanévben:
 
- Bécsi Simon 40.000 - Ft
- Gurzó Gyöngyi 46.000 - Ft
- Káldy Pál  38.000 - Ft
- Kereszty Dorottya  50.000 - Ft
- Pataki Sári 35.000 - Ft
 
JULIANNA ISKOLA TEHETSÉGGONDOZÓ ALAP SZABÁLYZAT
 
ADATLAP

A Re Design – Gondold újra! című pályázatra a 2015. március 16-i héten elkészült a Pet-Ra nevű diáktutajunk.
Büszkeségünkre az alapanyagokat a Budapest-Fasori Református Kollégium tanulói, szülei és dolgozói hozták be az iskolába a megelőző két hónap során. Raklapokat, több száz petpalackot, seprűnyeleket, régi lepedőt felhasználva készült el ez a ladik az iskola alagsorában és udvarán.
A szorgos kezek kizárólag az adott évben 5. évfolyamos tanulóktól származtak, akik nem kevés fejfájást okoztak az iskola életében azzal, ahogy egy hónapon keresztül szünetekben, ebédidő alatt, valamint a napköziben összeszerelték az anyagokat, és létrehozták Pet-Rát.
Gurzó József fiatal feltaláló szellemi ötletét Maloschik Emma, Diószegi Keve, Pauler Ábel, valamint Bóni Márkó valósították meg.
 

CsibÉSZtúra

Szeretettel ajánljuk Önök és gyermekeik figyelmébe a csibÉSZtúra elnevezésű honlapot. A honlap szerkesztői sok hasznos, a gyermekek tanulását nagyban segítő videóval, a legújabb felfedezéseket ismertető cikkekkel, s egyéb érdekességekkel várják az oldal látogatóit.
A szervezők az online képességfejlesztő játékok népszerűsítése érdekében versenyt indítanak a 2000 és 2006 között született diákok körében, hogy minél többen kipróbálják, megismerjék és megszeressék minőségi online játékaikat. A verseny egyben nyereményjáték is, ahol az egyéni résztvevők mellett az iskolák is versenybe szállhatnak az értékes díjakért.
A honlapon a versennyel kapcsolatos minden információ elérhető. A nevezéshez a szülő közreműködése is szükséges. 
Ide kattitva megtalálhatják a játékkal kapcsolatos plakátot.
Jó szórakozást kívánunk!