Iskolabüfé

Iskolánkban 2014. januárjától működik az iskolabüfé:
a porta mellett, egy csendes kis teremben várja az odalátogatókat
minden tanítási napon 7.00-től 17.00 óráig. 
Az alsó tagozatos gyerekek csak szülőkkel együtt, a felső tagozatos diákok csak szünetekben, a jelző csengőig vásárolhatnak a büfében. 
Az iskolabüfé üzemeltetői, Czifráné Szegedi Beáta és Czifra Gábor, akik juliannás szülőkként is jelen vannak iskolánk életében, nagy gondot fordítanak a büfé árukészletének kialakítására, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek megtalálják az igényeiknek megfelelő ételeket, italokat. 
Mindennap friss péksüteménnyel, tejtermékekkel, zöldség-gyümölcsfélékkel várják a büfé vendégeit. Kínálataik között találhatók különféle saláták (görögsaláta, cézársaláta), hot- dog, virsli, többféle hideg és melegszendvics.
Italkínálatuk terén is nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra. Különböző, gyümölcsből készült friss turmixokkal, rostos és szűrt gyümölcslevekkel, szénsavas és szénsavmentes italokkal, forró csokival, változatos ízesítésű teákkal tudnak szolgálni.
Mindemellett édes és sós ropogtatnivalókat, aszalt gyümölcsöket, kekszeket, csokikat, diabetikus finomságokat, cukormentes és gluténmentes ételeket is találunk a kínálatukban.
 
A 2014–15-ös tanévtől tízórai- és uzsonnarendelés leadására is van lehetőség a büfében havi, heti vagy napi rendelés formájában.
A menüsor összeállításánál fontos szerepet kap az egészséges és változatos étrend. Az aktuális menüt a földszinten, a nagy hirdetőtáblán tudják nyomon követni.

Tízórai: Az étkeztetés az első két szünetben zajlik. 
Tartalma: valamely meleg ital (kakaó, tej, tea) vagy hideg ital (gyümölcslevek) és szendvics feltéttel (sonka, felvágott, tarja).
Uzsonna: A megrendelt uzsonnát 13.30 és 15.00 óra között kapják meg a gyerekek.
Tartalma: tejtermék (különböző ízesítésű joghurt) kiflivel, péksütemény/kenyér valamely feltéttel (édes/sós).
 
Szeretettel várnak minden enni és inni vágyó diákot és felnőttet!