Aktuális versenyeredményeink
Ebben a cikkben időrendi sorrendben olvashatnak minden olyan - nem a Juliannában szervezett -  versenyről, melyen diákjaink részt vettek.
2024.05.31
A harcmezők urai országos történelmi projektversenyen mérettették meg magukat tanulóink, ahol újabb szép eredmények születtek!
3-4. évfolyamban csoportos 5. helyen végzett Lévay Merse és Vass Merse, valamint csoportos 9. helyezést ért el Kozma Sára Anna és Varga Csenge Anna.
5-6. évfolyam egyéni versenyzőjeként indult Jakab Áron aki a 9. helyet érte el, valamint 10.
helyezést ért el Geönczeöl Csaba Ferenc. Csoportos 1. helyen végzett Csoknyai Hunor és
Csömör Johanna
, 20. helyen végzett Pataki Jonatán Máté, Vízvári Csongor és Óvári Zalán.
7-8. évfolyamban a csoportos versenyeken indultak diákjaink, ahol 10. helyezést értek el
Martincsák Fülöp és Georgopulosz Nikolaosz, 23. helyezést Cifrinec Dániel, Pataki Sámuel Dávid és Tarpataky-Hary Botond és 24. helyen végzett Gácsi Emma Rózsa és Fazekas Ágota.
Gratulálunk a történelmi versenyeken elért szép eredményekhez!

Népek tavasza országos történelmi projektverseny

A népek tavasza országos történelmi projektversenyen is részt vett iskolánk több diákja, ahol egyénileg és csoportosan is szép eredményeket értek el.
3-4. évfolyamban egyéni 5. helyezést ért el Németh Joel, csapatban 18. helyezést ért el  Lajtha Janka és Wanderlich-Madaras Anna.
5-6. évfolyamunkat képviselte egyéni versenyzőként  Matúz Márton aki 1. helyezést ért el, valamint Nagy Csenge Katalin aki a 8. helyen végzett. Csoportos 8. helyezést ért el Pataki Jonatán Máté, Tóth Henrietta Beáta, Óvári Zalán és 33. helyezést Lakatos Emese Vilma, Szabó Emma Boglárka és Frankovics Karolina.
7-8. évfolyamban négy csoportunk indult, büszkék vagyunk rájuk, hogy a vizsgáik mellett is ilyen kitartóan dolgoztak és részt vettek a versenyen. Csoportos 11. helyen végzett Pataki Sámuel Dávid és Tarpataky-Hary Botond, 17. helyezést ért el Szabó Réka Sára, Balabás Eszter és Czeglédy Eszter, 21.helyen végzett Gazin Liliána és Boros Gréti; Néző Ilona és Földesi Viktória, valamint csoportos 27. helyezést ért el Tihanyi Blanka, Tihanyi Dóra és Karmacsi Veronika.
                                
2024. április
Kozma Anna 4. b osztályos tanulónk, a Graz-ban megrendezésre kerülő Nemzetközi műugró versenyen 2. helyezést ért el! További áldott sikereket kívánunk szeretettel!
Iskolánk színjátszó szakköre a XXXIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó találkozón ezüst minősítést szerzett. Eszter történetét adták elő, amelyet Dorka néni alkotott meg a gyerekek számára. Köszönjük nekik, hogy iskolánkat képviselték!
Kovács Krisztina 4. b osztályos diákunk a Szigetszentiklóson megrendezett szakosztályos versenyen, kardvívásban 31 versenyző közül a 7. helyezést érte el! Gratulálunk!
Az Országos vívó Kupa záró fordulójában döntőt vívott az újonc korosztályban Tarpataky-Hary Botond, ahol a 2. helyen végzett, így az országos ranglistát is a 2. helyen zárta. Gratulálunk a remek teljesítményért!
Az „Evangélikus 201” elnevezésű labdarúgó tornán, amelyet a Fasori Gimnázium szervezett, iskolai csapatunk a 3. helyezést érte el.
A csapat tagjai: Ukrainets Roman 7.b; Mihály Máté 8.a; Csiffáry Karol 8.b; Georgopulosz Georgiosz 8.b; Kolecsánszky Dániel 8.b; Németh Marcell 8.b; Ukrainets Kostiantyn 8.b; Révai Marcell 8.bBolyai magyar verseny
 
Magyar tudásukról adtak számot 3-8. osztályig a diákok, akik a Bolyai magyar versenyen vettek részt.
3. osztályos tanulóink közül, a „Mosómedvék” csapata 8. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Csuperecsin Alex, Jakab Mátyás, Marton Ábel és Zimányi Mózes.
A „Fekete baglyok” csapata szintén 3. osztályos versenyzők közül, a 10. helyezést érte el. A csapatot alkotta: Csengeri Lelle, Kenyeres Noémi, Túró Zóé és Varga Mercédesz.
4. évfolyamban a „Mókusok” csapata 7. helyezést, a „Foltos tacskók” csapata pedig 10. helyezést érte el a versenyen. A „Mókusok” csapat tagjai:   Gere Zsófia
Jenes Ráchel
Szentpéteri Anna
A „Foltos tacskók” csapat tagjai:  Berényi Boglárka Lia
Bőtös Liza
Tallósy Zsófia
Wanderlich-Madaras Anna
5. osztályos tanulóink közül a körzeti fordulón a „Szalámis szendvics” csapata 2. helyezést érte el, akik az országos versenyre is továbbjutottak, ahol a 63. helyezést érték el.
 A csapat tagjai: Antal Márton
 Ludman Ákos
 Pop Áron
Boros Balázs, Csömör Johanna és Sivák Dániel, a „Szófejtők” csapata, a 15. helyezést érte el a 6. osztályos indulók között.
„Minnie egér és barátai”, Kalocsai Lilla, Néző Ilona, Tihanyi Blanka és Tihanyi Dóra a 12. helyezést érték el a 7. osztályos diákok között.
A 8. évfolyamból 2 csapatunk indult versenynek, a „Szókimondók” és a „Nyerő csapat”.
A „Szókimondók” csapat tagjai: Csiffány Karol, Georgopulosz Georgiosz, Kolecsánszky Dániel és Németh Marcell.
A „Nyerő csapat” tagjai: Balabás Eszter, Pataki Sámuel, Szabó Réka és Tarpataky-Hary Botond.
A „Szókimondók” a 4. helyezést, a „Nyerő csapat” az 5. helyezést érte el a versenyen.
2023.november 10.-én rendezték meg, a körzeti Bolyai magyar versenyt, ahol a 3. évfolyamban 12 tanulónk, 4. évfolyamban 15 tanulónk, 5. évfolyamban 12 tanulónk, 6. évfolyamban 3 tanulónk, 7.évfolyamban 4 tanulónk és 8. évfolyamban 8 tanulónk indult a versenyen.
 
 
Bolyai természettudományi verseny
 
4.évfolyamban a „Golymókok” csapata a 19. helyezést érte el, amelynek tagjai: Katona Léda
Lajtha Janka
Vojtek Zsombor
Az 5.évfolyamot képviselte a „Fák” csapata, akik az 59.helyezést érték el. A résztvevők:
Angyal Hunor
Czakó Luca
Tóth Henriett
Vízvári Csongor
A „Szőke Gyerkék” az 50. helyezést érték el a 6. osztályos indulók között. A csapat tagjai:
Sasaran Kereki Krisztián
Zarka János Fülöp
Barna Vilmos
Szabó Máté Róbert
9. helyzést ért el az „Immer da für dich” csapata a 8. osztályos indulók között. Tarpataky-Hary Botond, Pataki Sámuel, Czeglédy Eszter és Kiss Bence alkották a csapatot.
Iskolánkból a természettudományi verseny körzeti fordulóján, a 4. évfolyamból 14 tanuló, 5, 6 és 8. évfolyamból  4 tanuló indult a versenyen.
Diákjaink szerették volna megmutatni tudásukat a természetről, az őket körülvevő világról, amelyben élünk. Büszkék vagyunk rájuk, hogy iskolánkat képviselték egy ilyen kiemelkedő témájú versenyen.
 
Bolyai matematikaverseny
 
3. évfolyamban a „Matek király” csapat, a 15. helyezést érte el. A csapat tagjai:  Kabán Bianka
László Levente
Szepesy Áron.
„Mi a vízilovakkal vagyunk” csapat, a 4. osztályosok között a körzeti versenyen a 4. helyezést érte el. A csapat tagjai: Okoye Amanda Chimnecherem, Tarpataky-Hary Levente, Pályi Sámuel és Szepesvári Dorka.
A „Tuti trió” csapata az 5. osztályos versenyzők közül, a 11. helyezést érte el. A csapat tagjai: Pataki Jonatán, Simon Mihály és Czakó Luca.
8. évfolyamunkat 4-en képviselték, a körzeti fordulóból továbbjutottak az országos versenyre, ahol a 9. helyezést érték el. A csapat tagjai: Tarpataky-Hary Botond
 Pataki Sámuel
 Cifrinec Dániel
 Czeglédy Eszter.
 
 
Iskolánkat képviselték a körzeti Bolyai matematika versenyen 13 3. osztályos tanulónk, 12 4. évfolyamos tanulónk, 13 5. osztályos tanulónk, 6 6. osztályos tanulónk, 14 7. osztályos tanulónk.
A Bolyai matematikaverseny kiváló lehetőség volt azok számára, akik a matematika világában érzik magukat otthon. Ezek a tanulók kitartó munkával, sok gyakorlással és idejük odaszánásával érték el ezeket az eredményeket, amelyre pedagógusaink büszkén emlékeznek majd vissza.
 
Varga Tamás matematikaverseny
 
A Varga Tamás matematika versenyen, iskolánkból 4 tanuló indult, a 8. évfolyamot képviselve. A megyei fordulóra hárman jutottak tovább: Tarpataky-Hary Botond
 Pataki Sámuel Dávid
 Georgopulosz Georgiosz.
 Az utolsó fordulóra, amely az országos verseny volt, Pataki Sámuel 8.a osztályos diákunk jutott tovább.
 
Zrínyi Ilona matematikaverseny
 
Iskolánk a Zrínyi matematikaversenyen is megmérettette magát 100 tanulóval nevezve.
A területi fordulóra 19 tanulónk jutott tovább, ahonnan Antal Márton 5. osztályos, és Tarpataky-Hary Levente 4. osztályos diákunk sikeres eredménye miatt indulhatnak az országos versenyen.
 
Mindent az egészségről
 
3-4. évfolyamban, egyénileg indult a versenynek Wanderlich-Madaras Anna, aki a 2. helyezést érte el.
Annának szólásokat, közmondásokat kellett gyűjtenie az egészségről, és az egészséges táplálkozás alapjairól készített gyűjtőmunkát.
5-6. évfolyamos egyéni versenyzők közül, 1. helyezést ért el Komlósi Noel, 4.helyezést Csömör Johanna, és a 9. helyen végzett Csáky Hanna Boróka.
Csoportos indulók közül 5. helyezést ért el:  Kósa Georgina és
Volovik Dása
7. helyezést ért el: Földesi Viktória és
Karmacsi Veronika
8. helyezést ért el: Néző Ilona, Tihanyi Blanka, Tihanyi Dóra
Borbély Emma, Kancsár Kata, Wanderlich-Madaras Vajk Csaba
Az 5-6. osztályosoknak a káros szenvedélyekről, a helyes testtartásról,  az aktív pihenésről és az egészségtudatos vásárlásról kellett megmutatniuk a tudásukat.
7-8. évfolyamos tanulóink közül a csoportos versenyen 2 csapatunk indult, akik a 4. helyezést érték el. A csapatok tagjaiKaszap Máté-Palásti Flóra
  Czeglédy Eszter-Czeglédy Anna-Czeglédy Péter
Iskolánkat 4 tanuló képviselte az egyéni versenyen, és a csoportos projektmunkán 6 csapat vett részt.
Az egészséges táplálkozásról, a sportról és az emberi test működéséről való ismereteiket mutatták meg azok a tanulók, akik ezen a versenyen vettek részt.
 
Űrkutatás
„Csillagközi kalandok”
 
3-4.évfolyamban a csoportos versenyen 1.helyezést értek el, 100/100 pontot teljesítve Gráfel Bálint,
Lévay Merse,
Vojtek Zsombor.
A gyerekek gyűjtőmunkát végezhettek arról, hogy milyen is egy űrhajós képzés, megtudhatták, hogy mi is az a Napóra, vagy hogy hogyan néz ki egy űrruha. Mindezek mellett érdekességeket tudhattak meg a Holdról, és elgondolkozhattak a következő holdraszállásról.
8.helyezést érték el, 100/91 pontot gyűjtve, 5-6. évfolyamban a csoportos versenyen Pataki Jonatán,
és Vízvári Csongor.
 
„Az emberiség sorsa, hogy felfedezze,  belakja, és meghódítsa a Világegyetemet.”
Buzz Aldrin
7-8. évfolyamban  kihívásnak indult egyéni versenyzőként, 10. helyezést elérve Balabás Eszter, és 12. helyezést elérve Wanderlich-Madaras Vajk Csaba.
Megismerkedhettek a csillagászat történetével, az Artemis programmal, és utánajárhattak, hogy milyenek is a mindennapok egy nemzetközi űrállomáson. 
____________________________________________________________
2020/2021. tanév
A koronavírus járvány miatt ebben a tanévben jóval kevesebb lehetőség volt a versenyek megszervezésére - tanulóink versenyeken való részvételére. Amin lehetett, elindultak... Nagy öröm volt mindannyiunk számára vállalkozó kedvük, sikerük. 
Az elért eredményeket évfolyamonként összesítve adjuk közre.

3. évfolyam
Bolyai matematika csapatverseny 4. helyezés 
Bolyai természettudományi csapatverseny 6.; 7. és 11. helyezések
Szatmárkert Iskolagyümölcs Rajzpályázat 5. helyezés

4. évfolyam
Bolyai anyanyelvi csapatverseny 9. helyezés

5. évfolyam
Bolyai anyanyelvi csapatverseny 4. helyezés
Bolyai természettudományi csapatverseny 5. és 28. helyezések
Simonyi Helyesírási Verseny - 3 induló, mindhárman továbbjutottak a Kárpát-medencei fordulóra
Hunyadi Mátyás Történelem Verseny - 4 induló

6. évfolyam
Bolyai anyanyelvi csapatverseny 10. helyezés
Bolyai természettudományi csapatverseny 10. és 28. helyezések
Tiszafüredi angol csapatverseny 1. helyezés
Simonyi Helyesírási Verseny - 1 induló
Hunyadi Mátyás Történelem Verseny - 2 induló
Tudásbajnokság Történelmi Tanulmányi verseny - 1 induló, arany fokozatot ért el


7. évfolyam
Bolyai matematika csapatverseny 10. helyezés 
Bolyai anyanyelvi csapatverseny 8. helyezés
Bolyai természettudományi csapatverseny 11. és 18. helyezések
Hunyadi Mátyás Történelem Verseny - II. világháború magyar csatái - 2 csapat indult, egyik az írásbeli fordulón 3. helyezést ért el
Simonyi Helyesírási Verseny - 4 induló, közülük 3-an továbbjutottak a Kárpát-medencei fordulóra

8. évfolyam
Bolyai matematika csapatverseny 5. helyezés 
Bolyai anyanyelvi csapatverseny 5. helyezés
Tiszafüredi angol csapatverseny 3. helyezés
Hunyadi Mátyás Történelem Verseny - II. világháború magyar csatái - 1 csapat indult, az írásbeli fordulón 5. helyezést értek el
Jane Haining angol versenyen 2 résztvevő indult, egyikük továbbjutott a 2. fordulóra
Simonyi Helyesírási Verseny - 2 induló, mindketten továbbjutottak a Kárpát-medencei fordulóra
Vargha Tamás Matematika Verseny - 2 induló, mindketten továbbjutottak a 2. fordulóra2019/2020. tanév

ERWIN - Kerületi Focikupa, 2019. szeptember
Baár-Madas Kupa, 2019. szeptember
Bolyai Matematika Csapatverseny, körzeti forduló, 2019. október
Bolyai Magyar Csapatverseny, körzeti forduló, 2019. november
Bolyai Matematika Csapatverseny országos forduló, 2019. november
Országos Varga Tamás Matematikaverseny 1. forduló, 2019. november


2018/2019. tanév

Baár-Madas Kupa, 2018. október
Bolyai Matematika Csapatverseny, 2018. október
ERWIN - Kerületi Focikupa, 2018. október
Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny, 2018. november
Plankverseny, 2018. november
Simonyi Helyesírási Verseny, 2018. november
Varga Tamás országos matematikaverseny, 2018. december
Bolyai Természettudományos Csapatverseny, 2018. december
Zrínyi Ilona Matematika Verseny 2019, 2019. január
Református Iskolák Országos Matematika Versenye 2019. január
Aerobik V. Vasas Kupa 2019. február
Sporthírek összefoglalója 2019. március
Versmondók sikere a fővárosban 2019. március