Evangéliumi hívogató – január
Szeretettel hívjuk a Szülőket, családtagokat a fasori gyülekezet hitmélyítő és közösségi alkalmaira.
Fogadják szeretettel a fasori gyülekezet újévi köszöntését!

Fasori Zenés Esték: január 5-én 17 órakor orgonazenés hangversenyt hallgathattunk templomunkban.

Január 14-én lesz a kézműves kör következő alkalma.

Szeretettel várjuk hallásukban akadályozott testvéreinket január 26-án 15 órára, istentiszteletre. Isten üzenetének átadása jelnyelvi tolmácsolással történik.

Január 31-én, 18 órai kezdettel, a Közös Bibliaóra alkalmán meghívott vendégünk Sterzer Hilda, akinek a férje volt Erőss Zsolt hegymászó.

Megjelent a Fasori Harangszó téli száma. Tartalmából: Somogyi Péter lelkipásztor köszöntője után a folytatásban beleláthatunk egy kicsit, hogy miből él a fasori gyülekezet, beszámolót kapunk aGalytetőn megtartott presbiteri hétvégéről, illetve a szívünknek kedves ünnepről, a Reformáció ünnepéről. Gondolatok az őszi evangélizációról, a női csendesnapról, az IKON-ról... Bizonyságtételek, gyerekkuckó... és sok egyéb örömünk. Vegyük kézbe! Elérhető az óvoda és iskola bejáratánál, a templomban, ill. a Szabó Imre gyülekezeti teremben. Honlapunkon digitális formában is olvasható ITT.

Szeretettel ajánljuk továbbá valamennyi állandó alkalmunkat és a Páratlanok körét, melyekről bővebb tájékoztatást gyülekezeti oldalunkon olvashatnak, továbbá a hétfő reggel 8 órai hétkezdő iskolai áhítatra is hívjuk a ráérő Hozzátartozókat templomunkba.
Áldott lehetőségek Megváltónkkal gyülekezeti közösségben megismerkedni, hitünkben elmélyülni, gondjainkat-örömeinket Urunk elé vinni.