Matematika tábor 2017 nyara
Nagy örömünkre, idén is szerveződött iskolánkban nyári matematika napközis tábor.
Idén már több mint 50 gyerek jelentkezett erre a táborunkra, ezért két turnusban, júliusban és augusztusban is eltöltöttünk 1-1 hetet a matematika jegyében.
A táborban a legkisebb gyermek 2. osztályt végzett, a legnagyobb (csoportvezető/segítő) pedig idén érettségizett. Ez a korkülönbség is mutatója annak, hogy milyen színes és változatos táborunk valósulhatott meg idén is.

A gyerekek egy része az Erzsébet-táborok program keretén belül vehettek részt a héten, mely lehetőség anyagilag is nagy segítséget jelentett a szülőknek.

Mindkét táborunkba meghívást kapott Gábor Zoltán programozó, aki kollégáival (Puskai Zoltán és Koncz Imre) 1-1 délelőttöt töltöttek velünk. Ezeken a délelőttökön segítségükkel betekintést nyerhettünk a számítástudomány, informatika, robotika világába. Köszönjük, hogy júliusban 3, míg augusztusban 5 különböző érdekes és izgalmas foglalkozással készültek a táborunkra.
Köszönet illeti a "régi" Juliannás diákjaink ( Farkas Kinga, Feil Lili, Heuschmidt Lilián, Lőrincz Betty, Sótonyi Eszter, Bielik Dávid, Gyöngyösi András, Mágel Zsolt, Sebestyén Ákos,  Sziklai Áron) segítő munkáját.
Nagy öröm volt együtt dolgozni és készülni Dóri nénivel és Bence bácsival, illetve hálásak lehetünk a Bea néni és Gábor bácsi által biztosított finom ételekért is.
A matematika, a számítástudomány és az izgalmas feladatok után számos közös játékban és sportban is részünk volt.

Hálás vagyok, amiért ilyen szép számban, és ilyen nagy lelkesedéssel felfegyverzett gyerekekkel találkozhattam a táborunkban.
Remélem jövőre még többen leszünk, illetve bízom benne, hogy évről évre egyre több gyermek kerül közelebb a matematikához, mint tudományhoz és tantárgyhoz ennek és az ilyen táboroknak köszönhetően.