Digitális Témanap 2019  
Idén is izgalmas programokkal készültünk a Digitális Témahét alkalmából.
4 évvel ezelőtt indult útjára először az országos kezdeményezés, hogy legyen Digitális Témahét az oktatási intézmények életében. A hét fő célja a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben.
Iskolánk örömmel csatlakozott idén is a nemes feladathoz, ezért április 12-én az intézményünk minden tanulója, témanap keretein belül fedezhette fel a digitális világ adta lehetőségeket. A témanap fő célkitűzése az volt, hogy megmutassuk tanulóink számára, hogy az okoseszközök segítségével miként fejleszthetik képességeiket.
Törekvéseink közé tartozott továbbá a virtuális tér biztonságos használatának bemutatása, valamint a technológia által kifejlesztett eszközök szolgálatba állítása, azért, hogy a tanulás ez által is támogatást kaphasson.
Hét helyszínen, hét különböző programon, okos tv, robotok, okos kütyük segítségével bővíthették ismereteiket a diákok.
A nap lebonyolításában nagy szerepet kaptak a 8.b osztályos tanulók és az iskolánkban hospitáló hallgatók is, akik nagy mértékben hozzájárultak a nap színesítéséhez. 
 
Tudva azt, hogy a technológia folyamatosan fejlődik, bízunk abban, hogy a jövőben is hasonló, tartalmas digitális témanapot tudhatunk majd magunkénak.
                                                                                           Török Tamás és Oros Márta