Többgenerációs hét Sátoraljaújhelyen
Augusztus 6-tól 11-ig lesz közös gyülekezeti hetünk a megújult sátoraljaújhelyi üdülőben.

A jelentkezés és a részvétel feltételei ITT.
A jelentkezési lap letölthető INNEN.


2018-ban közös csendeshétre hívjuk a gyülekezetet Sátoraljaújhelyre augusztus 6-tól 11-ig. Felújított, modernizált épületekkel, gyönyörű környezettel vár a tábor.
A gyülekezetnek jó együtt lenni, mert egymás hite által épülhetünk, és együtt léphetünk előre a Krisztus vezette úton. Írjuk be már most a naptárunkba: gyermekek, fiatalok, családok, idős testvérek.
A jelentkezés 2018. május 15-ig 10% kedvezményt jelent.
Az előleg és a költségek utalását a leírásban megadott módon a következő bankszámlaszámra várjuk:
Budapest-Fasori Református Egyházközség 10702019-19818049-52000001

A korábbi évek élménybeszámolói a Többgenerációs hét menüpont alatt.
A hét közös éneke megtanulható INNEN.

„Öröm volt együtt lenni, ismerkedni azokkal a gyülekezeti tagokkal, akikkel év közben kevesebb alkalmunk van beszélgetni. Jó látni, hogy minden korosztályból olyan sokan vagyunk együtt, megismerhetjük azokat, akik nem a mi kisebb közösségeinkbe tartoznak. Bárki mellé le lehet ülni a szabadban, hiszen van egy közös nyelvünk. Az alkalmak jól tagolják a napjainkat, és van sok szabad választási lehetőség is pihenésre, sétára, játékra, a lelki alkalmakról való beszélgetésre is. Jó volt a reggeli úszás, csoportok bemutatkozása, kirándulás, koncert és az éjszakai-reggeli csendesség, a kézműves-foglalkozások. Jó volt kicsit belelátni mindenkinek a »kincskeresők« munkájába, szolgálatába. Áldott hetet töltöttünk ott, nehéz utána visszajönni a világ zajába." (Martinecz István és Márti)