Van hely számodra!
Megújult templomunkba szeretettel várjuk az érdeklődőket, új bekapcsolódókat, a környékünkre költözőket! Mi imádkoztunk Önért/ Érted, hogy ide találj!
Azért érzed a hiányt az életedben, mert csak a Szentháromság Isten tudja betölteni Önmagával az életedet! Azért érzed a vonzást a szívedben, mert a világ Ura hív magához! Azért keresed Őt, mert Jézus Krisztus keres Téged!


Szeretettel hívunk MINDENKIT gyülekezetünkbe! Legyenek részesei annak a lelkiségnek, mely „Magyar Örökség díjjal” kitüntetett!
 
Hogyan?
  • Jöjjenek el az Istentiszteletre! Mi mindannyian egyszer először jöttünk, és léptünk be a templomba! Milyen jó, hogy ezt bármikor el lehet kezdeni! Bármelyik életkorban, de jó minél előbb! Minden vasárnap 10 órakor kezdődik az Istentisztelet! AKI ELŐSZÖR jön, azt szeretnénk egy lelki ajándékkal fogadni! Ezért kérjük, hogy MINDENKI jelezze a templom bejáratánál álló presbiternek, hogy először van itt, és akkor oda tudjuk adni az ajándékot is! Szeretnénk pár szóban megismerkedni is!
 
  • MINDEN érdeklődő számára ajánljuk a Kereszt-kérdések tanfolyamot. Ez egy 10 alkalmas közösség és hitépítő sorozat, melyen a keresztyénség alapjaival lehet megismerkedni! Minden évben szeptember végén, és februárban indul tanfolyam. Aki szeretné Jézus Krisztust jobban megismerni, hitben elindulni, kis csoportban személyes kérdésekről is beszélgetni jelentkezzen a somogyine.fk@gmail.com email címen! Jelentkezz szeptemberig az őszi tanfolyamra! Visszajelzünk, felvesszük a kapcsolatot!
 
  • Aki pedig 6. 7. kerületi, vagy belvárosi lakosként szeretné gyönyörű templomunkat megtekinteni, arra is van mód! Ha összegyűlik 5-10 fő, akkor külön is megnyitjuk a templomot, és lelki, hitvalló módon körbevezetjük a csoportot. Vagyis nemcsak az épületről, hanem a hitünkről is vallást teszünk. Aki szeretne jelentkezni a templomlátogató csoportba, jelezze a somogyine.fk@gmail.com email címen.
 
ÉRDEMES ősszel újra megnyitni ezt a linket, mert szeptembertől itt új ajánlatok is lesznek! Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!