Hirdetések

JANUÁR 19.JANUÁR 12.JANUÁR 05.

Alapige: Zsoltárok 138,2

 „Leborulok szent templomodban, és magasztalom nevedet hűséges szeretetedért, mert mindennél magasztosabbá tetted nevedet és beszédedet.”

Áldott, reményteljes újesztendőt kívánunk
minden kedves Testvérünknek!

Mindenkit szeretettel várunk az állandó alkalmainkra, és hívjuk az újonnan bekapcsolódni vágyókat!

HIRDETÉSEK
  • GYÜLEKEZETI IMAKÖZÖSSÉG - TEAHÁZJanuár 12-én, jövő vasárnap de. ½ 9 órától imaközösséget tartunk. Hívunk minden gyülekezeti tagot! Istentiszteletünk után teaházba várjuk a testvéreket, a Szabó Imre terembe.
  • FASORI REFORMÁTUS IFJÚSÁG (FRI): Az új évben is várunk minden 14-25 év közötti fiatalt ifjúsági alkalmainkra. Minden pénteken 18:00-tól találkozunk az új ifiteremben. Az alkalmon közös vacsorával kezdünk, éneklünk, Isten Igéjével foglalkozunk, sokat játszunk és beszélgetünk. A következő alkalmaink témái: Amikor a színes képek beszürkülnek; Mit, mikor a párkapcsolatban?; Épp testben, épp hogy élek;...stb. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kéréseket, jelzéseket a következő email címre várjuk: bpfrinfo@gmail.com.


DECEMBER 25-26.

Alapige: Ézs 9,5​

„Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!”

Szeretettel köszöntünk minden rendszeresen járó, és most az ünnepben jövő testvérünket! Mindenkit szeretettel hívunk állandó alkalmainkra, és hívjuk az újonnan bekapcsolódni vágyókat!
Áldott karácsonyt kívánunk minden kedves Testvérünknek!

HIRDETÉSEK
  • ÉV VÉGI ISTENTISZTELETI ALKALMAK: December 31-én 18 órakor óévzáró, úrvacsorás istentiszteletre, és 2020. január 1-én 10 órakor újévi istentiszteletre várunk mindenkit szeretettel.
  • ZENÉS ÁHÍTATJanuár 5-én vasárnap, 17 órakor zenés áhítatot tartunk, Orgonazene a Biblia lapjaira címmel, melyen Pálúr János testvérünk orgonajátékát hallhatjuk.
  • VÁLASZTÓI NÉVJEGYZÉK: December 31-vel lezárásra kerül a választói névjegyzék. A névjegyzékben 18. életévét betöltött, megkeresztelt, konfirmált gyülekezeti tagjaink szerepelhetnek, akik nevesített egyházfenntartói járulékkal támogatták az egyházközséget. A gyülekezet abból él, hogy járulékkal támogatjuk. (Fűtés, világítás, víz- és csatornadíj, épületek fenntartása, fizetések) A gyülekezet vezetése hálás szívvel köszöni, és Istent dicsőíti minden adományért, amivel a gyülekezet életét, felújításainkat, intézményeinket, az elmúlt évben segítettük. Egyházfenntartói járulékunk, perselypénzünk legyen továbbra is a lelki életünk része! Hálával áldozunk Istennek és teljesítsük a Felségesnek tett fogadalmat!
  • ELŐREJELZÉS HÁZASSÁG- ÉS CSALÁDGONDOZÓ HÉTRŐL2020. augusztus 14-20-ig Fasori Házasság- és családgondozó hétre hívjuk a családokat az SDG Családi Hotel és Konferenciaközpontba, Balatonszárszóra. Írjuk be már most a naptárunkba! A részletekről később adunk tájékoztatást.