Kapcsolódj!

Ha érdekel milyen alkalmaink vannak és hogyan tudsz kapcsolódni a közösségünkhöz, akkor nézz itt körül mindenképpen. Alig várjuk, hogy találkozhassunk valamikor a közeljövőben.

Ez a közösség Istené és mindenkié. Akit Isten szeretete ide vonz azt nagyon nagy szeretettel várjuk és alig várjuk, hogy megismerhessük egymást.

A következő folyamatos programaink közül választhatsz:
 
Elmúltál 14 éves és túl vagy az általános iskolás éveiden vagy konfirmáltál a gyülekezetben? Azon gondolkodsz, hogy mit csinálj péntek délután az egész hétnyi tanulás után? Kérdéseid vannak Istennel, önmagaddal a világunkkal kapcsolatban? Egy jó közösségre vágysz? Vagy csak nyaggat a legjobb barátod vagy barátnőd, hogy gyere már el ifire, akkor itt az idő, hogy gyere el a pénteki ifire. "Minden pénteken 18:00-kor találkozunk a templomban, de ha nincs más módod, akkor online is csatlakozhatsz az alkalmainkhoz. Ha online szeretnél részt venni, akkor írj egy üzenetet a bpfrinfo@gmail.com címünkre és elküldjük a ZOOM linket, ahol tudsz csatlakozni. Várunk nagyon!
 
A BTK csoportokkal az a célunk, hogy egy olyan kisközösségi hálózatot hozzunk létre, ahol Isten Igéje, az imádság és a közösség megélése által segítjük egymást a Krisztus követésünkben. Ezekbe a csoportokba a 18-ik életévüket betöltött fiatalokat várjuk. A BTK csoportok hétköznap esténként a  fasorban, valakinek az otthonában, de a járvány helyzet alatt alapvetően online találkoznak.
Ha csatlakoznál egy ilyen csoportba, akkor töltsd ki kérlek ezt a jelentkezési felületet.

A fasori ifjúság örömünnepe, ahol Istent dicsőítjük és megéljük a közösség örömét. 
Így fogalmaztuk meg, hogy mi is az ifjúsági istentisztelet lényege. Az ifjúsági munkánk a fasorban több csoportban, sok munkatárs szolgálatával működik és megfogalmazódott bennünk, hogy milyen jó lenne közösen Istent dicsőíteni, az Ő üzenetét közösen hallgatni és találkozni azokkal a csoportokkal, akikkel heti szinten nem vagyunk együtt.
Az ifjúsági istentiszteleteket minden hónap második vasárnapján tartjuk 18:00-tól. Az istentisztelet a református liturgia szerint halad annyi különbséggel, hogy az igehirdetés mellett az éneklésre is nagyobb hangsúly kerül. Emellett célunk bevonni az istentiszteleti szolgálatba minél több fiatalt és munkatársat az ifjúsági munkából, hiszen Isten tiszteletében mindannyian jó, ha aktívan részt veszünk. Az ifjúsági istentisztelet igehirdetéseit itt éred el.
Az első ifjúsági istentiszteletet március 14-én tartjuk.

A fasorban minden hónap utolsó péntekjén 18:00-tól a hétközi bibliaórák egy alkalmon találkoznak ez a Közös Gyülekezeti Bibliaóra. Ebbe a gyülekezeti alkalomba az ifivel mi is csatlakozunk. Ez azt jelenti, hogy a közös bibliaóra hetében a pénteki ifis csapat és BTK csoportok is ezen az alkalmon találkoznak. 
Fontos, hogy az ifisekkel pedig ezt az alkalmat arra is használjuk, hogy a bibliaóra után közösségépítő programokat csinálunk pl.: közös filmnézés, játékest, séta a ligetben vagy valami izgalmas dolog az online térben. A közös bibliaóráról itt olvashatsz bővebben.