Aktuális


Az ifiben mindig történik valami. Ne maradj le semmiről!

Pénteki Ifi
"Az enyhülő intézkedések után most újra személyesen találkozhatunk személyesen a templomban. Az alkalmakat újra a régi rend szerint 18:00-kor kezdjük. Ha érdekel a téma, amit a plakáton látsz vagy belekóstolnál a pénteki ifis életérzésbe, akkor nagy szeretettel várunk! Ha még nem tudod megoldani, hogy személyesen vegyél részt továbbra is tudsz online kapcsolódni az alkalomhoz. Küldj nekünk email-t a bpfrinfo@gmail.com-ra, hogy jönnél ifire online és elküldjük az alkalom linkjét és a ZOOM linket is, ahol beszélgetni tudunk."Ifjúsági istentisztelet
 
Mindannyiunknak szüksége van bátorításra. Arra, hogy valaki lelket öntsön belénk és segítsen abban, hogy élhessünk igazán. A Jelenések könyve első három része egy nagyon erős bátorítás mindannyiunk számára, hogy azt az életet éljük, amit nekünk Isten örömből és a szeretetéből elkészített.
Az ifjúsági istentiszteletet a fasori gyülekezet (www.fasor.hu) ifjúsága szervezi minden hónap második vasárnapján 18:00-tól. Várunk minden érdeklődőt szeretettel! Ha ifjúsági közösséget keresel, akkor örömmel látunk téged itt a Fasori Református Ifjúságban. Bövebb információk itt.
Következő alkalmunk: 2021.05.09. 18:00 - Élő közvetítés

Nyári tábor 2021
 
Alig várjuk már, hogy a nyáron nagyobb közösségben egy izgalmas hetet tölthessünk együtt Istennel és egymással. A jelentkezés még nincs élesítve, de az időpontot az véssétek be a naptáraitokba: 2021.08.02-07. Itt leszünk.
Jelentkezés Bibliatanulmányozó Kiscsoportba
A BTK csoportokba márciustól folyamatos a jelentkezés. Itt tudsz jelentkezni.