Németh Kálmán
gazdasági gondnok
Tizenöt éve járunk feleségemmel a fasori gyülekezetbe, négy gyermekünk van, a két kisebbik gyülekezetünk iskolájába a Juliannába jár. Zuglóban élünk több mint 20 éve. Először villamosmérnöki, majd közgazdasági diplomát szereztem és közgazdászként dolgozom.
Már felnőttként, családos emberként jutottam hitre, előtte sok útkereséssel és kudarccal a hátam mögött. Hiszem, Jézus a kereszten énértem is meghalt és vallom, hogy Isten megőriz és megtart. Hála van a szívemben, hogy a mindennapokban Istent követhetem, olvashatom az Igéjét, imádkozhatom hozzá, ha elbotlom Ő emel fel és hordozza terheim, neki köszönhetem meg sikereim. Apaként ma már el sem tudnám képzelni Isten nélkül az életem.
Különböző szolgálói területen szolgáltam (sportszolgálat, alsó tagozat kincskereső szolgálat), az elmúlt 4 évben a számvizsgáló bizottság munkájában vettem részt. Feleségemmel közösen is szolgálunk.
Ez az Ige mindig is sokat jelentett számomra: „De akik az Úrban bíznak, azoknak ereje megújul; szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el.” (Ézs.40. 31)