Kincskereső tábor – MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉS!
Idén is vár a gyerekseregek Ura!
„Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön,
ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tovajok kiássák és ellopják,
hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben…”
(Máté 6,19–20)

Örömmel adjuk hírül, hogy idén is megszervezzük Kincskereső, felekezettől független hittanos táborunkat, melybe szeretettel várjuk a leendő elsőstől a 6. osztályosig azokat a tanulókat, akik szívesen vesznek részt bibliai kincskeresésben és a délutáni vidám programokban: játék, kirándulás, akadály- és sportversenyek várják a részt vevő gyerekeket, sőt lesz még sok éneklés és jó idő esetén medencében fürdés is!

A tábor időpontja: 2019. július 18–24., csütörtöktől szerdáig.
Helye: Szigetszentmárton.
Meghosszabbított jelentkezési határidő: május 19.
Jelentkezési lap letölthető: INNEN. (Elérhető még nyomtatott formában a Julianna iskolában a pedagógusonál; ovisoknak a Városligeti fasor 29-ben, a Szivárvány csoportban a pedagógusoknál, ill. a Julianna telephelyén Antal Ildikó óvodatitkárnál, továbbá vasárnaponként a Szabó Imre teremben az alábbi módon,)
A részvétel összege: 32 000 Ft. (Fizetni csak akkor és azoknak kell, akik erről április végén, május folyamán visszajelzést kapnak. Szeretettel kérjük, hogy a fenti feltételeket minden család tartsa be, továbbá, hogy előre senki ne fizessen be semmit!)

Az idei évben ismét egy, összevont korosztályú tábort tartunk, ezért csak az első 70 fő jelentkezését tudjuk elfogadni!
Mivel a táborba olyanok is szeretnének eljönni, akik a fasori gyülekezethez tartoznak, de nem kollégiumunk tanulói, a mindenki számára igazságos feltételeket csak az alábbi módon tudjuk biztosítani: a kitöltött jelentkezési lapokat (és a hozzájáruló nyilatkozatokat) csak és kizárólag vasárnaponként és húsvéthétfőn csak 9.30 és 9.55 között, illetve az istentisztelet utáni fél órában lehet leadni kizárólag a Szabó Imre teremben egy erre a célra kijelölt helyen, a felelős személynél.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!
 
Demeterné Harmathy Zsófia (Zsó néni)
táborvezető