Női csendesnap
2018.09.29.9.30
Hogyan lehetek jó segítőtárs? a témája idei női csendesnapunknak. Hívogassuk lányismerőseinket, asszonyokat gyülekezetünkben és azon kívül!
Szeptember 29., szombat a nap, amikor gyülekezetünk szeretettel látja csendesnapra a nőtestvéreket kortól, családi állapottól függetlenül. Ezen a napon minden azért van, hogy együtt épülve, növekedve megálljunk a viharos hétköznapokban is. Sok szeretettel hívunk és várunk! Adjuk tovább a hírt ismerősöknek is! 
A program 9.30-kor kezdődik, 15 óráig tart.

Az idei év témája: Hogyan lehetek jó segítőtárs?
Mi segítőtársak vagyunk. Erősödjünk meg ebben a küldetésünkben! Krisztus szerelme, szeretete betölti úgy a szívünket, hogy csak Rá van szükségünk? Jézus Krisztussal való kapcsolat mindenre elegendő, mindent megelégít bennünk! Ebben a világban rengeteg függőség vesz körül bennünket. Mi tudunk nemet mondani? Gondolkozzunk el róla, hogyan lehetne segíteni, akik mellettünk ilyen terhekkel élnek! Jézus Krisztus jelenléte, szabadítása ma is a legtöbb, amit átélhetünk!

Meghívott előadók: Némethné Balogh Katalin misszióvezető (Magyar Kékkereszt Egyesület, Református Iszákosmentő Misszió) és Mucza Erika ápolónő.

A részvétel az étkezéssel együtt ingyenes, de kiegészítésképpen szívesen fogadunk egy-egy tál süteményt.
Hogy a nap szervezését segítsük, kérjük a Testvéreket, részvételi szándékukat feltétlenül jelezzék a lelkészi hivatalban!

Ízelítő a korábbi évekből.