Kézműveskedés
2020.03.03.17.30
felnőttek számára kéthetente
Kéthetente kedd délutánonként általában 17.30-as kezdéssel közösségépítő alkalmat tartunk.
Szeretettel várunk minden kreatív, alkotni szerető testvérünket újra induló kézműves alkalmainkra. Kortól és nemtől függetlenül mindenkit örömmel várunk. Sokféle anyaggal, technikával dolgozunk. Szándékunk szerint olyan tárgyakat készítünk, amely alkalmas otthonunkban való használatra, ajándékként és akár az iskola, óvoda vagy a gyülekezet alkalmain való kellékként, használati tárgyként.

A következő alkalom: 2020. március 03-án lesz 17:30-kor
Helyszín: Julianna iskola Lány-technika terme  (alagsor 14.)

A foglalkozás témája: babzsákok szabása a Csipkebokor óvoda gyermekeinek.
Ehhez anyagszükséglet: olló, gombostű, pamutvászon, vagy más természetes anyagból készült textília, ami lehet többféle maradék is.
A babzsák a gyerekek csoportszobai foglalkozásaihoz szükséges. Akinek esstleg nem áll rendelkezésére anyag - amit hozunk, megosztjuk. A közös munka a fontos. A babzsák mérete 10x15 cm.
Természetesen készíthetünk saját gyermekeinknek, unokáinknak is. A töltőanyagot egy következő foglalkozásra az óvoda biztosítja.

Segítségünkre és jókedvű beszélgetésre számíthasz. Azokat is szeretettel várjuk, akik még soha nem próbálták ki magukat ezen a területen. Bátran jöjjetek, sikerülni fog!

Reméljük, hogy sok örömünk lesz az együttlétben.
Szeretettel várjuk az érdeklődőket!