Több mint 500
2019. október 1-31. között adománygyűjtést rendez a Magyar Református Szeretetszolgálat a 1358-as adományvonalon "Több mint 500..." elnevezéssel.
2019.10.01. napjától a Magyar Református Szeretetszolgálat adományvonalának hívásdíja megváltozott. Egy hívás így 500 forint támogatást eredményez.

Október a reformáció hónapja. 2 évvel ezelőtt ünnepeltük a hitújítás fél évezredes jubileumát.  A Szeretetszolgálat a fejlődést szeretné anyagilag is támogatni, ezért hívta életre a "Több mint 500..." elnevezésű kezdeményezést, melynek keretében négy hazai (minden Református Egyházkerületből egy-egy), valamint egy kárpátaljai gyülekezetet fél-fél millió forinttal támogat a beérkezett adományokból. Az adománygyűjtés erre a célra 2019. október 1-31. között zajlik a 1358-as adományvonalon. Amennyiben magasabb összeg gyűlne össze, úgy a fennmaradó részt a Szeretetszolgálat a téli tűzifaprogramra és a karácsonyi akcióra fordítja.

A Magyar Református Szeretetszolgálat kérése, hogy mi református testvérek, segítsük egymást adományokkal, és hordozzuk imádságban kezdeményezésüket!

Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány