Kincskereső tábor
2020.07.20.
Az eredetileg is meghirdetett időpontban, 2020. július 20-25. között tartjuk, de a megszokottól eltérően ezúttal napközis formában, a Julianna iskolában.
Kedves Szülők!

Úgy döntöttünk, hogy meghirdetjük idén is a Kincskereső tábort. Az eredetileg is meghirdetett időpontban, július 20-25. között tartjuk, de a megszokottól eltérően ezúttal napközis formában, a Julianna iskolában.
Hívjuk most is a leendő elsőstől hatodik osztályt befejező gyerekeket.

Fontos lenne most számunkra, hogy fel tudjuk mérni az igényt a családok részéről: azaz, hogy hány gyermekre számíthatunk.
Legyenek/legyetek szívesek jelezni jövő péntekig (06.05.), amennyiben szeretnék/szeretnétek, hogy gyermekük/gyermeketek részt vegyen a táborban! A jelentkezési szándékot a kerimozes@gmail.com e-mail címre kérjük küldeni, a gyerek nevével és a végzett osztály feltüntetésével. (Ez még csak szándékjelzés, nem konkrét jelentkezés!)
 
Ha ezeket a visszajelzéseket megkapjuk, azok alapján tudjuk a jelentkezést elindítani. Természetesen akkor már részletes információkat tudunk adni a lebonyolításról, programokról, és a hét költségeiről is.
Bízom abban, hogy az Úr minden bizonytalanság ellenére áldást és ajándékot készít idén nyáron is a Kincskereső résztvevőinek és szolgálóinak.
"Legyetek tehát ti is türelemmel, és erősítsétek meg a szíveteket, mert az ÚR eljövetele közel van." Jakab 5,8
 
A szolgáló csapat nevében:
Kéri Mózes