Hírlevél 2021.01.14.
Megjelent aktuális hírlevelünk, szeretettel küldik lelkészeink, olvassuk figyelemmel! 
Kedves Fasori Testvérünk!

Szeretettel köszöntünk és áldást kérünk az új esztendőben is életedre!
Ebben a levélben összefoglalom a járványhelyzet miatt jelenleg elérhető alkalmakat.
Cél, hogy mindenki tudjon róla, és hátha most jobban be tud kapcsolódni valamilyen online csoportba! Buzdítunk mindenkit, hogy újonnan is kapcsolódjon be valahova!
 
Vasárnap -- Istentisztelet a templomban személyes jelenléttel, és élő közvetítéssel. 
 • Gyermekeknek egy összevont csoportban gyermekistentisztelet az ifjúsági teremben, ami az óvoda alagsorában található.
 • Kivetítés van a gyülekezeti teremben a kisgyermekes családoknak, ahol vannak játékok, és a kicsik játszani tudnak. 
 
Rendszeres heti alkalmak: 
Bibliaórák: 
 • Kedden  10 óra bibliaóra meeten. Aki szívesen bekapcsolódna, írjon a pataki.andras@fasor.hu címre! 
 • Szerdán 18 óra - élő közvetítéssel bibliaóra. Elérhető Somogyi Péter youtube csatornáján keresztül. 
 • Csütörtökön: 15 óra bibliaóra személyes jelenléttel néhány főnek, és kapcsolattartás telefonon a többiekkel. Aki szeretne bekapcsolódni, írjon: somogyine.fk@gmail.com címre.
 
Imaóra: Siloám imaközösség a szenvedélybetegekért, és a gyülekezetért meeten. Aki szívesen bekapcsolódna, írjon a zsuzsa_toronyi@hotmail.com címre!
 
Imaközösség: Havonta 2. vasárnapon 8.30-9.30-ig személyesen a gyülekezeti teremben. 
 
Ifjúsági óra: péntekenként 18 órától zoomon. Aki szeretne bekapcsolódni, a következő linken teheti: https://us02web.zoom.us/j/84216148258?pwd=TndmNDcrWTZCTW1Mdzg2WmwrQ3Zwdz09  Bármilyen kérdés van, írjon a : bpfrinfo@gmail.com emailre! Tervbe van véve, hogy január végétől személyesen is tartanak ifit. 
 
Felnőtt fiatalok köre jelenleg online. Aki szeretne bekapcsolódni, és a linket megkapni, küldjön emailt a vertesy.mate@gmail.com email címre! 
 
Konfirmáció órák: péntek délután skypon. A hetedikes, és a nyolcadikos csoport is tudja a linket, és várjuk mindig a bekapcsolódásukat!
 
Alkalmaink havonta: 
Nőknek: 
 • Női kör hónap második szombatján. 16-18 óráig meeten. Aki szeretne bekapcsolódni, küldjön emailt a tolnaynecsattosmarta@gmail.com emailre, és megkapja a linket! 
 • Baba-mama kör Aki szeretne bekapcsolódni (jelenleg online), de amint lehet személyesen, írjon a paddorka@gmail.com email címre! 
 • Eltökélt szívű nők folymatosan új témákat, és beszélgetéseket, videókat töltenek fel az oldalukra. A fő oldalon is láthatjuk a csatlakozást a szolgálathoz. 
 
Férfiaknak: férfi bibliaóra hónap 3. keddjén 18 órakor. Aki szeretne bekapcsolódni, írjon az edes.gabor@reformatus.hu címre. 

Házaspároknak: 
 • Pároskör I. hónap 3. péntekjén 18 órakor zoomon. Hívnak mindenkit bekapcsolódni! Aki szeretne, írjon emailt a pipadoktor@gmail.com emailre, és megküldik a linket számára! 
 • Pároskör II. hónap 2. szombatján este zoomon. Aki szeretne bekapcsolódni, linket kapni, írjon a pataki.andras@fasor.hu címre!  
 • Párápoló tanfolyam jegyespároknak, házaspároknak hónap első hétfőjén. Mivel kevesen jönnek, ezért személyesen. Aki jön, jelezze szándékát a somogyi.p@fasor.hu címen.
Zenés áhítat hónap első vasárnapján személyes jelenléttel a templomban.
 
Énekkar: Jelenleg szünetel, de aki szeretne majd bekapcsolódni, az írjon a doro.marianna@gmail.com email címre! 
 
Kereszt-kérdések: Új tanfolyam, és csoport indul február 14-én. Jelentkezni lehet a hivatal@fasor.hu címen. Várjuk azokat, akik szeretnék megismerni az evangéliumot igazán. Kicsoda Jézus? Miért jött? És mit jelent Őt követni? 
 
Compass (isteni pénzügyek) Tavasszal indul a sorozat, és február 20-ig lehet jelentkezni a compassfasor@gmail.com címen.
 
A honlap fő oldalára új ajándék kerül ki ma délután: 
Bizonyságtételeket hallgathatunk szolgáló gyülekezeti tagjainktól, akik ezekkel a bizonyságtételekkel az elmúlt évben gazdagítottak bennünket. Hallgassuk meg mindnyájan, vagy újra, hogy mi is gazdagodjunk! 
 
 
Február 7-14 között lesz a Házasság hete. Örömmel adjuk hírül, hogy kik az idei hét arcai.
 
 
ÁLDÁS BÉKESSÉG! ISTENNEK DICSŐSÉG!!
 
Korábbi és aktuális hírleveleink itt:

2020.12.09.
2020.11.14.
2020.10.26.
2020.09.07.
2020.06.28
2020.06.05.