Videós gyermekistentiszteletek
A gyermekistentiszteleten szolgálók videókat készítettek a gyermekeknek. Minden vasárnap várunk minden gyermeket, családot. 2021. május 2-től már személyesen is találkozhatunk a templomban, de online is nézhetitek.


Kérjük a Szülőket, hogy a nyári időszakban segítsék a gyermekek közötti szolgálatot azzal, hogy vasárnaponként 1-1 fő résztvesz a gyermekek felügyeletében.
Jelentkezni Szöllőssy Emőkénél lehet, legkésőbb az adott vasárnapot megelőző pénteken éjfélig az 'azisvan[kukac]gmail[pont]com' elektronikus elérhetőségen vagy a 06306180965-ös telefonszámon. Örülünk, ha előre be tudjuk osztani a szolgálatot az egész nyárra, tehát az időpontok: 07.04; 07.11; 07.18; 07.25; 08.01; 08.08; 08.15; 08.22. Várjuk tehát 8 szülő mielőbbi jelentkezését!

A gyermekistentiszteleteken szolgálók videókat készítenek a gyermekeknek. Visszamenőleg is megtekinthetők. Ezen a linken érhetők el. Ajánljuk a gyermekeknek, vagy nézzük meg együtt velük!
Azoknak a gyermekeknek, akik családjukkal eljönnek a templomba, az ifiteremben biztosítunk 1 összevont csoportban (ovistól 6. osztályosokig) közös gyermek-istentiszteletet, amelyen szintén a videó alkalmat nézzük meg.
 
A gyermekistentisztelet email címe: fasorigyit@gmail.com Ide várják a szolgálók az ének kívánságokat, amit szívesen hallanának a gyermekek. A driveba pedig feladatokat töltenek fel: