Nyári gyermekistentiszteletek rendje
2023.06.25.
2023 nyarán, 06.18 - 08.27. között a gyermekeket új rend szerint várjuk nyári összevont gyermek-istentiszteleteinkre, amelyeket vasárnap 9:00 órai kezdettel tartunk Számok a Bibliában témában.
 
Kedves Családok!

2023 nyarán, 06.18 - 08.27. között a gyermekeket a következő rend szerint várjuk nyári összevont gyermek-istentiszteleteinkre, 
amelyeket vasárnap 9:00 órai kezdettel tartunk Számok a Bibliában témában.
 
2023 NYÁRI GYERMEKISTENTISZTELETI REND 
  • Óvodásokat és 1-4. osztályosokat a Csipkebokor óvoda alagsori termébe (ifiterem). 
  • A felső tagozatos gyermekeket az evangélikus templomban tartott istentiszteletre várjuk szeretettel.
  • A legkisebbek 3 éves korig továbbra is a gyermekmegőrzőben lehetnek a régi hivatali szobában vagy a Szabó Imre teremben, ahol istentiszteleti közvetítés is elérhető lesz hamarosan.
Az építkezés aktuális menetrendjéhez igazodva Virágvasárnaptól, 2022.04.03-ától kezdődően (a következő módosításig........) a gyermekeket a vasárnapi 10 órakor kezdődő istentiszteletre az alábbi rend szerint várjuk:
  • megőrző: Szabó Imre gyülekezeti terem
  • ovisok: Óvoda épület, tornaterem - bejárat a "Vészkijárat"-on, ami a templom felöli ovis udvarra közvetlenül nyíló ajtó (utcai cipővel nem lehet bemenni, kérjük a gyermekek számára a váltócipőt!)
  • 1-3. osztályosok: torony emeleti Dobos Károly terem - mosdó használat: torony földszinti Kovács Emil terem
  • 4-6. osztályosok: Óvoda épület, alagsori gyülekezeti terem - bejárat az ifi terem felől
Ünnepi istentiszteleti rend ettől eltérhet.
Az Óvoda épületében lévő csoportokhoz a Szabó Imre terem ablakai 'alatt' a nyélen megyünk hátra. Az istentiszteletek idejében az Óvoda főbejáratát nem nyitjuk ki.

Újabb videók már nem készülnek a gyermekeknek. A korábbi felvételek visszamenőleg  megtekinthetők, ezen a linken érhetők el. Ajánljuk a gyermekeknek, vagy nézzük meg együtt velük!