Bizonyságtételek
Hallgassuk szeretettel a 2020-as nyári családos héten Balatonszárszón, és a 2020 szeptemberben, a Női csendesnapon elhangzott bizonyságtételeket.
Devich Márton bizonyságtétele elhangzott 2020-ban a nyári családos-gyülekezeti héten a 91. Zsotár Igei magyarázatához kapcsolódva. Hálát adunk érte Istennek, aki  gyülekezetünk főgondnoka, a Bartók Rádió vezetője, Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek vezetője, 3 gyermek édesapja, egy gyermek nagypapája. Sokszor gyönyörködik a gyülekezet zongoraművész felesége, és gordonkaművész fia szolgálatában. 

Szécsi Zsuzsanna bizonyságtétele elhangzott 2020-ban a nyári családos-gyülekezeti héten. Zsuzsanna is az Úr gyermeke, fasori testvér, annak ellenére, hogy kis ideje már Tatára költöztek. Német-néderlandisztika szakos bölcsész és tanár, főállású anyuka és a bizonyságtételben elhangzó képzés, az a BME szakfordító és tolmácsképzése Ott lett most elsőéves hallgató. 

Zimányi Mózes bizonyságtétele elhangzott 2020-ban a nyári családos-gyülekezeti héten. Fogyatékkal élőkkel foglalkozik, intézményvezető a Lámpás 92 Alapítványnál, szociális munkás végzettsége szerint. Feleségével elkötelezett tagjai gyülekezetünknek. A szolgálatban a diakóniáért ég Mózes szíve. 

Dr Széplaki György bizonyságtétele elhangzott a 2020-as nyári családos-gyülekezeti héten. György pedagógus, főiskolai docens, nyugdíjas, jelenleg szépíró, akinek 4 könyve jelent meg az utóbbi időben. Feleségével együtt gyülekezetünk elkötelezett tagjai, és szolgálói. 

Dr Tolnayné Csattos Márta bizonyságtétele elhangzott a Női csendesnapon 2020 szeptemberébe. Márta gyógypedagógus, orvos feleség, 4 gyermek édesanyja, 3 gyermek nagymamája, a vakok intézetében a felnőttképzés vezetője. Gyülekezetünkben áldott szolgálatot végez az asszonyok között, és férjével az idősebb pároskör vezetője.