A nagy szabadítás
2021.05.17.
Az Észak-Írországi Magyar Keresztyének szervezésében VÉGH TAMÁS református lelkipásztor tart evangelizációs sorozatot "A nagy szabadítás" címmel online. 

 
„Az előadó így ír az evangélizációra készülve: 45 évi lelkipásztori szolgálatom során arra törekedtem, hogy azok számára is összefoglaljam – minél érthetőbben – a Biblia alapüzenetét, akik „messziről” érkeznek. Nem nagyon találkoztak a Bibliával, nem hívő környezetben nőttek fel. -  Kialakult egy kb. négyszer egy órában továbbadható üzenet – szemléltető ábrák segítségével. - Könyvben is leírtam „A nagy szabadítás” címmel. Ebből a Kárpát-medencében eddig már 30.000 példány gazdára talált. - 15 éve írtam a kis könyvet, azóta is tovább formálódott a mondanivaló. Sokan jelezték, hogy a kis könyv segítségével megértették, vagy kezdik érteni a Biblia központi üzenetét. Olyanokat is szeretettel hívok ezekre az estékre, akik ma még talán csak annyit mondanak: „Nem hiszek, nem is akarok hinni, de szeretném megérteni, hogy mi a lényege ennek a nagy könyvnek.”

A fenti plakát alapján május 17 – 20-ig, hétfőtől csütörtökig magyar idő szerint 19 órakor itt, ezen a ZOOM-linken lehet bejelentkezni.
 
Kérjük, hogy a nagyszámú résztvevő miatt 5-10 perccel a kezdés előtt jelentkezzenek be.