Angol tábor
2021.07.26
7-13 éves gyermekek jelentkezését várjuk a 2021. július 26-tól 30-ig.megtartandó angol napközis táborra. Részletek és jelentkezési lap itt. 
Angol-hittan napközis tábor (rövid ismertető)
Második alkalommal tervezzük Fasori Református Egyházközségünkben ezt a tábort.

Milyen ajándékokat éltünk át tavaly?

Örömmel láttuk a gyerekeket, akik tátott szájjal hallgatták az ismerős bibliai történeteket. Most teljesen új volt számukra, mert angolul hallották. Angol anyanyelvi tanárok, és magyar segítő szolgálók tettek bizonyságot, hirdették az Igét, vagy eljátszották a történetet angolul. Zengtek az énekek, nagyokat nevettek a gyermekek sok játékos feladatnál, és tudtak haladni a nyelvi órákon.

A napközis táborban egy jól kidolgozott program menetét követjük, melyet a Szentírás Szövetség dolgozott ki, és ők is tanítják be a szolgálókat. A táborban szolgálók egyrészt a Szentírás Szövetség önkéntesei, másrészt a Fasori Egyházközség szolgálói. Mindenki elkötelezett, hitvalló keresztyén.

A napirendben van: közös játék, bibliai tanítás, korosztály, és tudásszint szerinti angolóra, kézműveskedés, színjátszás, bizonyságtétel, csapatépítő játék. Tízórait, ebédet, uzsonnát adunk. Mivel végig angolul beszélnek az anyanyelvi szolgálók, ezért még a játék közben is tanulják a nyelvet a gyermekek. Ugyanakkor mindent tolmácsolnak, hogy a legkisebbek is jól értsék.

A tábor költségének felét a Szentírás Szövetség kapja meg. Ők hozzák a programot. A másik feléből fizetjük a gyermekek étkeztetését, a szolgálók költségeit (reggeli, vacsora, utazás), akár elszállásolását, és ha lehet a Julianna Iskola felé rezsi költséget.

A 2021-es tábor neve: THE KNIGHTS OF THE KING – A Király lovagjai

Időpont: 2021. július 26-30       Korosztály: 7-13 évesek

Költsége: 24.000,- Ft

Jelentkezés: A jelentkezési lap kinyomtatása, kitöltése után Márton Melindának kell leadni a templomban/iskolában, vagy a lelkészi hivatalban Somogyiné Ficsor Krisztinának.
A jelentkezésnél 10 000 ft előleg befizetését kérjük.

A tábor vezetője: Márton Melinda a Fasori Református Egyházközség részéről. Minden további információ bármikor kérhető a martonmark9@gmail.com email címen.
 

Mellékletek: 
- rövid ismertető
- jelentkezési lap (mentés után nyomtatható)
- plakát