Kincskereső tábor
Előzetes felmérést szeretnénk készíteni arról, hogy mekkora az igény a családok részéről, hány gyermekre számíthatunk. Ennek határideje 2021. május 15. Részletek itt olvashatók. 

Kedves Szülők!
 
Idén is megszervezzük a Kincskereső tábort! Bízunk benne, hogy meg fogjuk tudni rendezni. Július 11-17. között tartjuk, Szendehelyen, a Katalinpusztai Diáktáborban.

60 gyermek jelentkezését tudjuk legfeljebb fogadni. Most is a leendő elsőstől/betöltött 6 éves kortól kezdődően várjuk a gyermekeket, egészen a hatodik osztályt befejezőkig. 
Fontos lenne számunkra, hogy fel tudjuk mérni az igényt a családok részéről: azaz, hogy hány gyermekre számíthatunk. Legyenek/legyetek szívesek jelezni május 15-ig, amennyiben szeretnék/szeretnétek, hogy gyermekük/gyermeketek részt vegyen a táborban! A jelentkezési szándékot a kerimozes@gmail.com e-mail címre kérjük küldeni, a gyerek nevével és a végzett osztály feltüntetésével. (Ez még csak szándékjelzés, nem konkrét jelentkezés!)

Ha ezeket a visszajelzéseket megkapjuk, azok alapján tudjuk a jelentkezést elindítani. Természetesen akkor már részletes információkat tudunk adni a lebonyolításról, programokról, és a hét pontos költségeiről. Mivel ottalvós táborról van szó, a költség várhatóan 30.000 Ft körül lesz gyermekenként, a testvéreknek pedig tervezünk kedvezményt biztosítani szokás szerint.

Bátorítunk minden gyermeket a majdani részvételre, s egyben szeretnénk megerősíteni: ahogy a gyülekezeti élet többi területén, a táborban is fontos szempont lesz az aktuális járványügyi szabályok maradéktalan betartása.

Kéri Mózes
táborvezető