Kincskereső tábor
2022.07.03
Táborunkba leendő első osztályosoktól 6. osztályt végzettekig várjuk azokat a gyermekeket, akik a bibliai történetekben örömmel keresik meg az örökkévaló kincseket.
Táborunkba leendő első osztályosoktól 6. osztályt végzettekig várjuk azokat a gyermekeket, akik a bibliai történetekben örömmel keresik meg az örökkévaló kincseket. Az idei hetet 2022. július 3 és 9. között tartjuk a Katalinpusztai Diáktáborban. A hét vasárnap délután kezdődik, és szombat délelőtt ér véget.
Minden családból az első gyermeknek a hét költsége 38.000 Ft, mely magában foglalja a szállás, az étkezés, valamint az utazás és a foglalkozások kiadásait, ill. a gyerekek közötti szolgálók részvételi díjához való hozzájárulást. Az ezt igénylő családoknál a többi testvérnek kedvezményt tudunk adni 6000 Ft/testvér összegben.
Szeretnénk, ha anyagi okokból egyetlen gyermek sem maradna le a hétről. A támogatás és testvérkedvezmény iránti igényt a jelentkezési lap e-mailben történő visszaküldése során kérjük jelezni!

Táborunkba 60 gyermeket tudunk vinni.
A kitöltött
pedig kizárólag emailben, a kerimozes@gmail.com címen tudjuk fogadni.  Szeretettel megkérünk minden jelentkezőt, az alábbi határidők pontos betartására.

Jelentkezési határidő: május 20. (péntek)
 

Előleg (10.000 Ft gyermekenként) befizetésének határideje: május 31. (kedd)
Amennyiben a jelentkezési lap visszaküldése, és az előleg befizetése megtörtént, akkor tekintjük a jelentkezést véglegesnek. Akinek módjában áll, intézheti természetesen egyben is a befizetést.

A teljes költség befizetésének határideje: június 17. (péntek)
A befizetésnél kérjük, hogy a gyülekezet számlaszámára utaljanak (Budapest Fasori Református Egyházközség 10702019-19818049-52000001), és mindenképpen tüntessék fel a közleményben a Kincskereső szót és gyermekük nevét. Aki semmiképp nem tudja megoldani az utalást, annak a hivatalban van lehetősége a költséget személyesen rendezni.
Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen rendelkezésre állok telefonon, a +36705725140-es számon.
 
Kéri Mózes táborvezető és a szolgálók