Női csendesnap
2023.09.30.9.30
​Minden évben szeptember utolsó szombatja Női csendesnap a gyülekezetünkben. Ebben az évben szeptember 30-án, szombaton 9.30-16- ig. Sok szeretettel hívjuk a fiatal és idős, családos, és egyedülálló lányokat, asszonyokat!


Minden évben szeptember utolsó szombatja Női csendesnap a gyülekezetünkben.
Ebben az évben szeptember 30-án, szombaton 9.30-16- ig. Sok szeretettel hívjuk a fiatal és idős, családos, és egyedülálló lányokat, asszonyokat!

Mindig olyan témával készülünk, mely minden korosztályt épít, bátorít, előrébb visz a hit útján.
Ebben az évben az Isten vezetése lesz a téma.
Istennek jó terve van az életünkkel. Mellettünk akar lenni, vezetni szeretne minket, hogy ne jusson zsákutcába, tévútra az életünk.

Ennek örömhíréről szól a kezdő áhítat.
Az előadásban Dr Keszi Krisztina szolgálatát hallhatjuk, aki orvos misszionárius. Zambiában dolgozott sok éven át. Egy egész életút hitvallásában, sok megtapasztalással vall arról, hogy vezette Jézus Krisztus. Sok tanítást kapunk a Krisztus követés jó döntéseiről, gyümölcseiről.

A délutáni bizonyságtételben Takács Judit szolgál közöttünk, akit egy fájdalmas balesetben vezetett Isten. Egy másik ember figyelmetlensége sok próbát okozott számára, de a Szentlélek vezetését, szavát, konkrét tanácsait követve sok csodát élt meg a balesete kapcsán is!

Mindezeken kívül a nap ajándéka az Isten dicsérete énekekkel, a közösség öröme, a csoportbeszélgetésben egymás hite által épülni.

Mivel a templom felújítása miatt nem tudunk ott lenni, a gyülekezeti teremben kevesebb a hely, ezért regisztráció szükséges! Az ebéd miatt is fontos, hogy mennyien leszünk.
Kérjük, hogy készüljünk perselyadománnyal a nap támogatására! ( Ezzel hozzájárulunk az előadók utiköltségéhez, ajándékához, ebédünk díjához, napi közmű költségekhez)
Lehet süteménnyel segíteni a napot, a közös büfé kínálatot! Ezzel is egymásnak okozunk örömöt.
Regisztráció: Somogyine Ficsor Krisztinánál személyesen, telefonon messengeren, emailen: somogyine.fk@gmail.com

Sok szeretettel hívunk és várunk!
Éljünk a nekünk készített áldott lehetőséggel!