Többgenerációs hét Sátoraljaújhelyen
Augusztus 6-tól 11-ig lesz közös gyülekezeti hetünk a megújult sátoraljaújhelyi üdülőben.

A jelentkezés és a részvétel feltételei ITT.
A részvételi díj árkalkulációs táblázat segítségével ITT számítható ki.
A jelentkezési lap letölthető INNEN.


2018-ban közös csendeshétre hívjuk a gyülekezetet Sátoraljaújhelyre augusztus 6-tól 11-ig. Felújított, modernizált épületekkel, gyönyörű környezettel vár a tábor.
A gyülekezetnek jó együtt lenni, mert egymás hite által épülhetünk, és együtt léphetünk előre a Krisztus vezette úton. Írjuk be már most a naptárunkba: gyermekek, fiatalok, családok, idős testvérek.

A jelentkezés 2018. május 15-ig 10% kedvezményt jelent.
Az előleg és a költségek utalását a leírásban megadott módon a következő bankszámlaszámra várjuk:
Budapest-Fasori Református Egyházközség 10702019-19818049-52000001
Az előleget, kérjük, hogy ne Széchenyi-kártyával fizessék! SZÉP-kártyával a helyszínen lehet rendezni a hét költségeit.

Akik Sátoraljaújhelyre nem autóval utaznak, azok számára az autós szolgálat bevonásával különbusz rendelésével szeretnénk segíteni. Erről további részletek ITT olvashatók.
Kérjük továbbá azok jelentkezését, akik gépkocsival utaznak, és van üres hely az autójukban, akár egy főt is el tudnak magukkal vinni a táborba, és a tábor végén a
visszaszállításban is tudnak segíteni. (Kb. 10-12 fő utaztatását kell megoldanunk
közvetlenül Budapestről, és vissza.)

A korábbi évek élménybeszámolói a Többgenerációs hét menüpont alatt.
A hét közös éneke megtanulható INNEN.

„Öröm volt együtt lenni, ismerkedni azokkal a gyülekezeti tagokkal, akikkel év közben kevesebb alkalmunk van beszélgetni. Jó látni, hogy minden korosztályból olyan sokan vagyunk együtt, megismerhetjük azokat, akik nem a mi kisebb közösségeinkbe tartoznak. Bárki mellé le lehet ülni a szabadban, hiszen van egy közös nyelvünk. Az alkalmak jól tagolják a napjainkat, és van sok szabad választási lehetőség is pihenésre, sétára, játékra, a lelki alkalmakról való beszélgetésre is. Jó volt a reggeli úszás, csoportok bemutatkozása, kirándulás, koncert és az éjszakai-reggeli csendesség, a kézműves-foglalkozások. Jó volt kicsit belelátni mindenkinek a »kincskeresők« munkájába, szolgálatába. Áldott hetet töltöttünk ott, nehéz utána visszajönni a világ zajába." (Martinecz István és Márti)