Szentpéteri Gábor
pótpresbiter
1982-ben születtem Debrecenben. Nem hívő családban nőttem fel, jómagam későbbi feleségem, Zita révén kezdtem a Fasori istentiszteletekre járni immár több mint tíz éve. Házasságunk előtt történt meg ébredésem, amikor felismertem Jézus hívását. A Fasorban keresztelkedtem és konfirmáltam 2012-ben, majd a házasságkötésünk is itt történt. Azóta Anna és Ábel gyermekünk is családunk részévé vált, és várjuk a harmadik gyermekünk születését. Mindkét gyermekünk a gyülekezeti iskolába és óvodába jár, örömmel tapasztaljuk meg ebben is a gyülekezet erejét.
A Fasorban felismertem a szolgálat fontosságát, jellem- és közösségformáló erejét. Az Iratterjesztésen kezdtem szolgálatomat, ahol kiváló közösségre találtam a szolgáló társakkal, hálás vagyok, hogy ilyen nagy múltra visszatekintő szolgálati ágban járulhatok hozzá a gyülekezet életéhez. Az itteni szolgálatom mellett a Számvizsgáló Bizottságban is igyekszem segíteni a gyülekezetet.
Évek szolgálata után elhívást kaptam, hogy pótpresbiterként a gyülekezetnek is hasznos módon szolgálhassak és tovább formálhasson engem Isten.