Zenés áhítatok
Az evangélium dallama hangzik alkalomról alkalomra. Szeretettel látunk minden érdeklődőt az építészeti csodákat rejtő templomtérben valódi művészeti élményt nyújtó hangversenyeinkre, Isten Szentlelkének átható közegében!
A zenés áhítatok célja elsősorban az evangélium, a Biblia üzenetének, történeteinek, illetve a kapcsolódó művészeti-kulturális vonatkozások megismertetése a zenekedvelő érdeklődőkkel. Ugyanakkor a fület-lelket gyönyörködtető hangversenyek, helyi és meghívott művészek tolmácsolásában interpretált igényes előadások során a befolyt adományokkal kedves látogatóink a Fasori Orgona Alapítvány munkáját, fejlesztését is támogatják.

A zenés áhítatok általában (néhány kivételes alkalomtól eltekintve) minden hónap első vasárnapján 17 órakor kerülnek megrendezésre templomunkban. Az aktuális, soron következő hangversenyekre havonta felhívjuk a figyelmet hírfolyamunkban.

Minden hónap 3. vasárnapján 10 órakor zenés istentisztelet keretében dicsőítjük Urunkat. Fasori zenészeink szolgálata felemelő lelki élménnyel gazdagítja Úr napi közösségünket. Szeretettel látunk minden érdeklődőt!

Az alapítvány működéséről, valamint a fasori zenei élet aktualitásairól honlapunkon és a Fasori zenés esték önálló weboldalán találhatnak információkat olvasóink.

Facebook-oldalunkon a szolgáló zenészekről, az elhangó zeneművekről és zeneszerzőikről folyamatosan frissülő, gazdag háttéranyaggal várjuk az érdeklődőket.

15 éves a Fasori zenés áhítatok sorozat – Interjú Pálúr Jánossal a Rádió Orient műsorán.