Nyári hetek
Minden korosztályt biztatunk a részvételre. Áldott lehetőség a kikapcsolódásra, lelki megújulásra!

 
GYÜLEKEZETI HÉT – KECSKEMÉT, EMMAUS-HÁZ, JÚNIUS 19–23.
Minden felnőtt gyülekezeti tagot hívunk, házaspárokat, egyedül érkezőket (ide gyermekeket nem), hogy együtt megelevenedjünk hitünkben. Csodálatos alkalom arra, hogy tanyasi környezetben, jó levegőn testileg is felüdüljünk. Ennél még fontosabb, hogy lelkileg megújuljunk. Egész nap Isten légkörében, az Ő Igéje közelében lehetünk együtt a gyülekezeti tagokkal. Mindez erősíti egymással és Istennel a kapcsolatunkat. Gyülekezeti életünk építő, áldott alkalmai ezek évről évre.
A hét költsége: 22 000 Ft.
Jelentkezni lehet a lelkészi hivatalban.
  
IFJÚSÁGI HÉT – BALATONMÁRIAFÜRDŐ, JÚLIUS 17–22. 
Az idei nyáron 25 éves korig valamennyi fiatalt Balatonmáriafürdőre hívunk. A hét során kiemelt helyet kapnak az egyéni csendességek és a közös igei alkalmak. A délutánt játékok, filmnézés és kirándulás fogja színesíteni. Hozd el a barátodat, osztálytársadat, edzéstársadat is, mindenkit szeretettel várunk!
Jelentkezési határidő: június 25.
  
KINCSKERESŐ TÁBOR – CSOBÁNKA, JÚLIUS 24–29.
Összevont táborunkba leendő első osztályosoktól 6. osztályt végzettekig várjuk azokat a gyermekeket, akik a bibliai történetekben örömmel keresik meg az örökkévaló kincseket. Jelentkezési lapokat kizárólag vasárnaponként 9.30 és 9.55 óra között és az istentisztelet utáni fél órában lehet leadni a Szabó Imre teremben.
Jelentkezési határidő: április 30.
  
FIATAL FELNŐTTEK CSENDESHETE – HOLLÓKŐ, AUGUSZTUS 6–11.
Szeretettel hívunk és várunk minden fiatal felnőttet (25-től kb. 40 éves korosztály) csendeshétre Hollókőre, ahol gyönyörű, csendes környezetben figyelhetünk Isten hozzánk szóló üzenetére. Az igei alkalmakon kívül közös éneklés, sportolás, kirándulás, közösségi játék is lesz.
Meghosszabbított jelentkezési határidő: július 23.
 

 
KONFIRMANDUSOK HETE – KARÁD, JÚNIUS 26–30.
Szeretettel várjuk az idén és jövőre konfirmáló fiatalokat nyári együttlétre az Ige körül sok játékkal, énekléssel, közös barangolással!
 
 
CSALÁDOS HÁZASSÁGGONDOZÓ HÉT – BALATONSZÁRSZÓ, AUGUSZTUS 13–19.
Párkapcsolatunkat, családi életünket, gyülekezeti közösségünket építhetjük ezen a héten. Szeretnénk kétszázan lenni, mert akkor mi használhatjuk egyedül a gyönyörű tábort a Balaton közelségében. A gyermekeknek külön program van a délelőtti és esti alkalom alatt. Délután együtt lehet a család. Szeretettel várunk gyermeküket egyedül nevelő édesanyákat és édesapákat is gyermekükkel együtt!
Jelentkezési határidő: június 15.
 
Készülődjünk a nyári csendeshetekre fiatal testvérünk gondolataival.